Apps per treballar Instagram

En aquest post anem  a explicar algunes Apps per treballar Instagram, que poden ser molt útils per crear contingut fresc i original, capaç de connectar i fidelitzar als seguidors de la marca.

Una de les eines que ens poden ajudar més serà la que ens permeti saber quins els #hashtags més populars que donaran més viralitat i més interacció als nostres posts i al nostre compte, #Hashtags For Likes és una bona plataforma per PC per trobar-los, a part ens permet buscar per categories, de manera que podrem copiar i enganxar directament aquests hashtags als textos dels posts, tenint en compte que no se’n podran posar més de 30.

 

Per mòbil hi ha una App que es diu Leetags que és molt recomanable, i que a més a més ens mostra els percentatges de popularitat de cada hashtags. Com sol ser habitual hi ha una versió completament gratis, que a nivell bàsic és suficient, i una versió premium.

Per treballar el contingut amb PC ho podem fer amb Canva, una plataforma de la que ja hem parlat en algun post, que ens permet fer tota de dissenys de forma fàcil i intuïtiva, i que ofereix moltíssimes plantilles i recursos per crear composicions molt atractives.

Per mòbil hi ha Apps ja clàssiques com els famós Boomerang, que ens permet captar alguns segons de moviment en una imatge, i que permet crear mini vídeos, molt divertits i amb un to molt informal, que ens ajuden a connectar i a apropar-nos als seguidors.

Apps com Layout permeten fer composicions amb diferents fotografies, i variar el tipus de publicacions, i així donar més dinamisme al compte. Prisma permet donar tocs artístics a les fotografies i transformar-les en creacions d’estils com el puntillisme o estils pictòrics molt diversos, això ens permet transformar qualsevol fotografia normaleta en una nova i original creació.

Tot i que n’hi ha moltíssimes finalitzarem aquest post recomanant una App que es diu Quik i ens permet fer vídeos de forma molt senzilla, tan sols seleccionant les fotos o també vídeos que tinguem al mòbil, i la plantilla, tipus de text i música que hi vulguem aplicar, podem fer un vídeo que ens ajudarà a viralitzar i mostrar de forma original els nostres continguts.

 

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply