Marketing Digital

T’ajudem a definir i a implementar l’estratègia de marketing on-line de la teva marca per mitjà de les eines i els canals més idonis segons el tipus de públic, l’entorn empresarial, i els objectius marcats.

Ja som a l’era del Web 3.0 i estem vivint la segona revolució on-line. 

El planeta té 6.800 milions de persones i 4.000 fan servir un mòbil, el 91% dels adults el porten a sobre pràcticament tot el dia

Els  88% del usuaris de telefonia mòbil fan cerques locals, busquen activitats, botigues, locals, productes, etc, que tinguin a prop, i els resultats d’aquestes busques els porten a actuar, és a dir a trucar, a visitar, a comprar! 

El 56% d’aquests internautes mòbils cerquen informació local com a mínim un cop a la setmana, i el 26% ho fa diàriament.

Els negocis han de tenir una bona presència on-line i han de ser visibles per Google!

Cal treballar de forma estratègica els puntals del marketing on-line, per aconseguir que la presència digital de la teva marca sigui tot un èxit i aconsegueixi objectius!

Web95%
SEO93%
Publicitat on-line92%
Creació de contingut85%
Xarxes socials83%
E-mail marketing81%

El pla de marketing digital s’ha d’integrar en la planificació general de marketing de l’empresa

La marca on-line ha de transmetre la mateixa imatge que off-line, el públic és el mateix però canvia el canal de comunicació.

Caldrà saber com són els clients, i quins canals on-line utilitzen per obtenir informació de l’empresa, com interactuen amb l’organització, i a quines plataformes digitals són.

És imprescindible saber QUÈ cal fer, i COM fer-ho.

Què cal preguntar-se?

Què es vol aconseguir amb la presència de la marca on-line?  branding, promoció, interacció, fidelització?

Quines seran les eines digitals més adequades? Web, Seo, Sem, Xarxes Socials, E-mail marketing, Google Adwords, Facebook Ads?

Quins continguts hi haurà a cada canal? Quin to de comunicació s’utilitzarà? Com s’interaccionarà? Cada quan es publicarà?

Quina serà la peça clau de l’estratègia de mk on-line? De quins recursos es disposa per poder-ho gestionar tot?

Com s’analitzaran els resultats? Cada quan es farà? Quins indicadors caldrà utilitzar? Qui serà el responsable del mk digital?

Busqueu solucions?

PARLEM