Gestionem les xarxes socials de la teva marca

Des de Marketing per tu oferim el servei de creació, manteniment i anàlisi de les xarxes socials més adequades a les necessitats de cada client.

Podem gestionar a mida totes les xarxes socials, crear contingut i adequar el missatge i el to de la comunicació als requeriments de cada una.

Facebook

Facebook és una de les “xarxes socials per excel·lència”, és una xarxa social òptima per captar persones a les que els hi agradi i estiguin interessades en saber coses sobre la teva marca, que vulguin opinar i compartir informacions, i també participar els concursos i promocions que es puguin fer des del facebook. Facebook és una gran plataforma per donar a conèixer la teva marca i el teu negoci, i per explicar moltíssimes coses interessants sobre el teu sector.

Instagram

Instagram és la xarxa del moment, la més popular i utilitzada; és una aplicació a mig camí entre eina fotogràfica i xarxa social, permet fer fotos i retocar-les aplicant filtres creatius, afegint marcs de diferents tipus, efectes de color, blanc i negre, etc., de manera que semblen “fotos professionals”; a les fotos també s’hi poden posar comentaris i #hashtags per tal crear temes i facilitar-ne la busca.

Linkedin

Linkedin és una xarxa social enfocada als contactes professionals, per tant és molt efectiva per marques personals i per demostrar el que es fa professionalment, es recomana intentar posicionar-se com expert en algun sector i intervenir en els diferents grups temàtics que hi ha. Com a empresa també és recomanable crear un perfil i intentar que els clients i els clients potencials et segueixin, si s’hi posen informacions vinculades a la web de l’empresa també podem intentar més visites i més tràfic, a part linkedin proporciona un posicionament molt alt en els cercadors.

Youtube

Youtube és una de les més poderoses eines per fer “marca” a la xarxa, ja que és un lloc al que els usuaris hi van tant si busquen entreteniment, com informació, i el vídeo és una forma ràpida de connectar amb els seguidors i si els hi agrada d’aconseguir viralitat ja que reenviaran els vídeos a altres persones. Si a part d’aconseguir aquesta viralitat també tenim com a objectiu augmentar el tràfic a la nostra web, es pot afegir un hipervincle a la descripció del vídeo, d’aquesta manera podem generar visibilitat per la nostra marca, ja que els vídeos es posicionen molt amunt en els buscadors.

Pinterest

Pinterest és una xarxa social en la que les imatges tenen el protagonisme total, si es té en compte que la imatge és un llenguatge universal, es pot trobar en aquesta plataforma un espai molt útil per al “social commerce”, és a dir pels catàlegs de productes, i també per consolidar els valors de la marca, a part d’una eina per generar fidelització amb la comunitat d’usuaris.

Coneixes els nostres paquets d’hores amb tarifa plana?

6 hores mensuals

Paquet bàsic

 • Gestionem diàriament dues xarxes socials
 • Facebook i Twitter, o
 • Facebook i Instagram, o
 • Linkedin i Pinterest
 • El què la teva marca necessiti!
T'INTERESSA?
8 hores mensuals

Paquet combinat

 • Gestionem diàriament dues xarxes socials
 • Facebook i Instagram, o
 • Twitter i Linkedin
 • Un post a la setmana
 • Creem contingut
ÉS EL TEU?
A partir de 12 hores mensuals

Paquet a mida

 • Gestionem totes les xarxes socials de la teva marca
 • Preparem posts cada setmana
 • Preparem i enviem newsletters
 • Publicitat on-line
 • Tria cada mes les hores i els serveis!
COMENCEM?

Amb aquest sistema treballem per tu les hores que tu decideixes cada mes, i ens podem adaptar a la perfecció a les teves necessitats concretes.

Tria les hores i els serveis que vols que treballem pel teu negoci!

Escull o crea el teu pack!

Trucan's i parlem!