HOLA!

Sóc la Marta!

Tinc 46 anys, estic casada i sóc mare d’un nen increïble de gairebé 13 anys; em defineixo com una persona molt comunicativa, expressiva, sensible, impulsiva i sobretot una apassionada de la vida, de les persones i de la meva professió.

Vaig començar aquest camí estudiant la llicenciatura de Publicitat i Relacions públiques, em va encantar, i des de llavors m’he dedicat plenament al món del marketing i de la comunicació; he estat més de 10 anys treballant en departaments de mk de diferents empreses de la comarca d’Osona, i em continuo formant,  he fet un màster, un posgrau i diversos cursos, la qüestió és reciclar-se constantment.

Fa 10 anvs vaig començar “Marketing per tu”, un projecte per oferir marketing digital, estratègic i comunicació a mida, oferint a cada client exactament el què necessita, i amb l’avantatge de combinar estratègica amb acció.

Què puc aportar a la teva marca?

Des d’aquí poso la meva experiència, professionalitat, coneixements, passió, motivació i màxima implicació al servei del teu projecte!

Estratègia
Comunicació
Social Media
Formació
Marketing per tu és un projecte nascut a la comarca d’Osona amb una clara vocació per aproximar el marketing als negocis, i a les persones, trencar les barreres i mostrar tot el que es pot aconseguir amb uns objectius ben definits, una estratègia correcta i unes eines adequades, fent d’aquests conceptes que conformen l’essència del marketing, entenedors i creant marketing i comunicació a mida per cada client.
La clau del marketing és adequar-se a cada necessitat, i aquesta és la nostra base de Marketing per tu, la ser un partner que s’adapta a cada client, tant el que ue li cal és un pla complert de marketing i comunicació, com si és un enfocament estratègic concret o la redacció d’un text; Mkpertu actua com una modista, es prenen les mides, es crea un patró i es comença a fer una vestit a mida, amb les seves corresponents emproves, per obtenir com a resultat final una segona pell que s’adapta a la perfecció a cada client.
No cal anar a buscar els serveis que necessites el teu negoci molt lluny, a Marketing per tu oferim serveis de proximitat, ens dirigim a empreses petites i mitjanes, comerços, botigues; i emprenedors que necessitin serveis especialitzats en marketing estratègic, digital i comunicació.
A Marketing per tu creem a mida les relacions amb cada client, oferint la possibilitat d’actuar com un departament de marketing i comunicació, o assessorar en àmbits puntuals, o coordinar la realització de qualsevol eina de marketing, l’objectiu és establir una confiança mútua i que els clients sàpiguen que poden comptar amb nosaltres.