Una gran eina de marketing i comunicació
Ja saps per a què ens serveix?

Per explicar als nostres clients o potencials clients tot el coneixement que tenim sobre el nostre sector, mercat i producte o servei, i per tant com a eina de fidelització i per refrescar-los la memòria i que ens vagin tenint presents.

Per comunicar quines són les últimes novetats de l’organització, també per comunicar temes d’interès o canvis, és a dir com a eina d’informació directe.

Per crear de forma senzilla llistes d’usuaris i poder-los segmentar segons els criteris que considerem més interessants.

Per tenir una informació molt valuosa de què ha passat, és a dir de qui ha obert el butlletí, qui ha clicat en algun dels enllaços que hi hem posat, quines han estat les seccions que han despertat més interès, a quines hores s’ha obert, a quins llocs del mon, etc.

Per captar clients a través d’informacions que puguin despertar el seu interès, com per exemple la comunicació de les ofertes o promocions que tinguem en marxa, en aquest cas estaríem intentant obtenir una reacció per part dels clients o potencials, que seria la compra, etc.

Per millorar l’imatge que es transmetrà del negoci, ja que en cada enviament que fem podem fer un disseny adequat al contingut, amb textos, fotos i vinculacions als llocs que ens interessi com a la web, a alguna xarxa social específica, etc.

Vols més informació? Contacta amb nosaltres