Finalitzat el curs de community manager a Fundació Mil·lenari

Aquest dimarts 18 de juliol vam finalitzar el curs de community manager a Fundació Mil·lenari, on hem explicat com gestionar estratègicament una marca on-line, i com utilitzar les diferents eines de marketing digital que hi ha.
Per nosaltres ha estat un regal impartir aquest curs, a part del fer que la matèria ens encanta i la docència també, les persones que hi hem trobat han estat encantadores, i han fet que les classes fossin molt fàcils de dur a terme. Esperem trobar-les en aquest camí apassionant que és el del marketing on-line.

Curs de màrqueting a les xarxes socials

Durant el mes de juny vam dur a terme un curs de màrqueting a les xarxes socials, de 8 hores de durada, a un grup reduït d’alumnes interessats i interessades en conèixer una miqueta més el gran potencial del marketing on-line per donar a conèixer els seus negocis, i aconseguir objectius concrets com vendre més, posicionar millor la seva marca, o aconseguir més contactes comercials.

Taller de marketing pels empresaris de Viladrau

El passat dimecres 31 de maig, vam tenir el plaer d’impartir un taller de marketing pel grup d’empresaris de Viladrau, en el que vam explicar els principis estratègics de mk i comunicació, que tot projecte hauria d’incorporar en la pròpia definició del negoci. La jornada va tenir lloc a la tarda, a Viladrau, i els participants, que eren propietaris de diferents tipus de negocis, van estar estar molt participatius i interessats en la matèria al llarg de les tres hores que va durar el taller.

Pla estratègic i eines de mk per promocionar la marca “Paperdefesta”

Des de “Marketing per tu” estem treballant en un nou projecte molt engrescador, estem elaborant el pla estratègic i les eines de mk necessàries per promocionar la marca “Paperdefesta”, dedicada a l’organització, coordinació, i especialment a la decoració feta a mà, de tot tipus d’esdeveniments, com casaments, comunions, batejos, festes d’aniversari, comiats de solter/a. També realitzen aparadorisme, i fan regals personalitzats.

Polítiques de màrqueting al Campus Professional de la UVic a Granollers

Des del passat mes de novembre hem començat a impartir classes al Campus Professional de La UVic a Granollers, que està situada a l’antiga fàbrica tèrmica Roca Umbert. Concretament estem fent classes dels mòduls de polítiques de màrqueting, composats per Marketing estratègic, marketing operacional i pla de marketing, englobats dins del curs Màrqueting i Publicitat.

Curs de comerç electrònic i botiga virtual a Manlleu

Avui ha estat l’últim dia de classe del curs de comerç electrònic i botiga virtual que hem impartit a Manlleu. Hem tingut un nombre reduït d’alumnes, de manera que hem pogut personalitzar al màxim el temari i adaptar-lo a cada perfil.
Els objectius generals d’aquest curs de 30 hores eren presentar les diverses formes de comercialització electrònica existents, i també valorar la incidència que té el comerç electrònic i el marketing digital per a l’economia global i el desenvolupament empresarial.