Canva, una eina genial per crear contingut visual

Per crear i implementar una bona estratègia corporativa on-line cal crear contingut i cal que sigui visual, les imatges tenen una importància capital en la presència de la marca on-line, però cal que estiguin treballades, i per fer-ho hi ha una eina genial: Canva.

logo canva

Es tracta d’una eina de disseny on-line gratuïta, tot i que també hi ha la part premium de pagament, per crear una àmplia varietat de creativitats adaptables a diferents formats, ja que es poden preparar publicacions, imatges i de perfil i capçalera, per gairebé totes les xarxes socials, també per poder dissenyar cartells, flyers, catàlegs, newsletters, infografies, etc.

Canva és una eina ideal pel dia a dia d’un community manager, per realitzar propostes gràfiques originals i creatives, amb plantilles proposades per l’aplicació, i amb la possibilitat de modificar-les pujant noves fotos, canviant tipografies, colors, composició, etc. També es poden crear dissenys partint de zero, amb mides totalment personalitzades.

En tots els dissenys que es facin, també s’hi poden incorporar elements com línies, formes, icones, il·lustracions, etc. I a les imatges s’hi poden aplicar filtres semblants als que hi ha a Instagram.

Queda clar que són múltiples les avantatges d’aquesta plataforma on-line:

  • L’aplicació disposa d’imatges en diferents formats per crear el disseny desitjat.
  • La part gratuïta, tot i tenir algunes limitacions, permet treballar àmplia i còmodament.
  • És una eina didàctica, intuïtiva i fàcil d’utilitzar.
  • Disposa de dimensions personalitzades en tots els seus dissenys.
  • Hi ha plantilles amb les mides requerides per totes les xarxes socials.
  • A l’hora de descarregar els arxius es pot escollir el format més adequat per cada cas: PNG, JPG, PDF, i PDF per impressió (amb les marques d’aigua).
  • Es poden introduir els pantones web exactes per cada cas, i quedem guardats a l’aplicació.

Des d’aquest post us recomanem que utilitzeu aquesta gran eina per crear el contingut on-line de la vostra marca, serà una gran aliada que us permetrà arribar fins a on marqui la vostra creativitat! Si encara no l’heu començat a utilitzar us compartim us tutorial de Youtube perquè comenceu avui mateix!

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply