Storify, una gran eina per crear continguts on-line

En un món on-line on el contingut és el rei, eines com storify per crear continguts on-line són gairebé imprescindibles, sobretot per dinamitzar les xarxes socials i fer aportacions que despertin l’interès de la comunitat i la fidelitzin amb la marca.

Com en totes les plataformes on-line el primer que cal fer és crear-se un compte amb el seu corresponent usuari i contrasenya, un cop realitzar aquest senzill pas podem començar a crear històries amb una temàtica concreta.

Amb storify es poden importar continguts de Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Flickr i Google +, etc,, tan sols cal tenir en compte el nivell de privacitat de cada xarxa, però en casos com a twitter en els que el contingut és públic, resultat molt fàcil, ja que podem cercar tuits, imatges, usuaris o fins i tot llistes.

Quan s’ha seleccionat el contingut que es creu interessant, cal afegir-lo al document que s’està creant i donar-li forma. Es poden afegir títols, descripcions, i comentaris a cadascun dels continguts seleccionats, com si treballéssim amb un processador de textos convencional.

Un cop publicat el document interactiu es guarda al nostre perfil públic, però a més a més, aquesta plataforma on-line permet obtenir URL’s amb el document interactiu creat i compartir-lo a través de les diferents xarxes socials, o també incrustar-lo a la pàgina web.

Aquesta eina està molt vinculada amb usos periodístics, com a exemple comentar que la millor història del 2011 fou una crònica de les detencions de Wall Street, realitzada precisament amb sotrify.

Tot i això pot ser un altre recurs fantàstic per poder explicar una història entorn a la pròpia marca, o al sector, d’una forma dinàmica i interactiva, el funcionament és senzill, tan sols cal utilitzar tota la creativitat i la imaginació possibles per poder captivar amb el nostre relat!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply