Issuu, servei en línia per visualitzar material digitalitzat

Issuu

Issuu és un servei en línia que permet la visualització de material digitalitzat, com llibres, documents, números de revistes, diaris, i altres mitjans impresos de forma realista i personalitzable.

Es tracta d’una plataforma que pot ser molt interessant per mitjans de comunicació o persones dedicades a la comunicació, ja que el material pujat a el lloc és vist a través d’un navegador web i està fet per semblar-se el més possible a una publicació impresa, amb un format que permet la visualització de dues pàgines a la vegada (com un llibre o una revista oberts) i una volta a la pàgina animada. Tot i que els documents a Issuu estan dissenyats per veure en línia, és possible guardar una còpia.  Les pàgines del document es poden veure i ampliar a pantalla completa per facilitar la seva lectura. A més ens proporciona un codi per insertar sense cap problema en un lloc web.

Podem publicar un document en Issuu després de crear un compte gratuït, que com és habitual en el món online, tan sols cal tenir un correu electrònic en el que es rebran totes les notificacions i el primer link de verificació, i posar-hi una contrasenya per poder accedir al compte. Un cop fet això es pot crear un perfil amb el nom d’usuari, foto, descripció i enllaços amb altres xarxes socials.

El procés de creació de contingut és senzill: simplement cal pujar el document en format PDF, posar-li un títol i una descripció, i introduir una adreça de correu electrònic. En uns segons, l’usuari rep un correu que el portarà a la pàgina en què es troba la revista acabada de crear. L’usuari disposa d’un visor, que es pot activar a pantalla completa, i que permet passar les diferents pàgines de la revista i apropar-se més o menys, igual que es faria amb la revista en paper.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply