Tota marca té la seva història, i avui us vull explicar quin és la de Marketing per tu

marca

Certament la creació d’una marca sempre amaga una història a darrera, les marques serveixen per expressar la identitat i el valor d’un negoci, producte o servei, i en la seva conceptualització hi ha tot un procés creatiu per poder transmetre amb una imatge i unes paraules una idea, i motles vegades hi ha alguna cosa que desencadena en el logotip final, i per això avui us vull explicar quina és la història de la de Marketing per tu.

Veureu que la imatge del logotip és un maniquí que representa el concepte de fet a mida, i és que el primer que fa una modista quan ha de fer un vestit és prendre les mides per poder-lo adaptar a la perfecció a cada cos oi? Doncs és el mateix que faig jo des de Marketing per tu, quan començo a treballar amb un/a client/a prenc les mides exactes del seu negoci i adapto els meus serveis exactament a allò que necessita, treballo a mida, igual com ho fa una modista!

I aquest maniquí que podeu veure en aquestes fotos me’l va portar la meva mare quan em vaig casar per poder posar el vestit de núvia els dies previs al casament. En aquell moment encara no havia començat aquesta aventura, i tampoc tenia previst fer-ho.

Però la vida és imprevista i a vegades passen coses que et condueixen cap a un camí, i aquest va ser el meu cas, 4 anys després de casar-me i ser mare, vaig decidir emprendre el meu projecte, i enfocar-me a negocis petits, de manera que quan vaig conceptualitzar el meu logotip, vaig veure clar que aquesta era la imatge que l’havia d’il·lustrar.

I com que encara conservava aquest maniquí, me’l vaig emportar al meu despatx i sempre m’ha acompanyat, ara que he estrenat nova oficina, he fet un petit “restyling” al maniquí, però és el mateix de sempre, el que il·lustra els serveis a mida que ofereixo!

M’expliqueu també la història de la vostra marca?

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply