El contingut continua sent el rei del posicionament

Sense cap mena de dubte el contingut continua sent el rei del posicionament orgànic, i també del marketing digital, és important oferir serveis i contingut de qualitat, i tenir en compte que les webs interessants poden augmentar el seu valor per Google per sí mateixos.

Crear contingut interessant i útil serà probablement el que més influeixi en l’estratègia de SEO de la web, els usuaris reconeixen bon contingut quan el veuen, i és probable que desitgin compartir-lo amb altres usuaris, això pot ser a través d’una entrada en un bloc, xarxes socials, correu electrònic, fòrums o altres mitjans. El bon contingut orgànic serà el que més ajudi a crear la teva reputació tant amb els usuaris com amb Google.

Aprofita el teu coneixement sobre el teu sector i ofereix contingut únic i exclusiu

Pensa en les paraules que un usuari podria utilitzar en la cerca per trobar el teu contingut. Usuaris que saben molt sobre el tema podrien utilitzar diferents paraules que altres als que el tema els és nou. És important anticipar-se a aquestes diferències en com els usuaris fan les recerques i tenir-les en compte a l’hora d’escriure el teu contingut (utilitzant una bona barreja de paraules clau) pot donar bons resultats. En aquest sentit Google Adwords ofereix una pràctica eina, eina per buscar paraules clau, que t’ajudarà a descobrir noves variacions de de keywords, i veure el volum aproximat de cerques de cadascuna. A més a més, les eines per a administradors web de Google t’ofereixen un rànquing de recerques per les que el teu lloc web apareix, i les que generen més usuaris per al teu lloc web.

Així que pot ser molt important crear un servei nou i útil que altres llocs no ofereixin. Pots a més pensar en escriure un sobre quelcom que no s’hagi tractat abans, ser el primer a publicar un notícia, o aprofitar la quantitat de usuaris únics que tens. Altres llocs web podrien tenir falta de recursos o experiència en fer algunes d’aquestes coses.

Millorar el contingut de la pàgina web hauria d’estar dins de les prioritats estratègiques, independentment del tipus de web que tinguem!

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply