Crear un menú amb wordpress

En el mode bloc wordpress porta per defecte un widget “entrades recents” que és la manera d’enllaçar un nou post automàticament sense haver de fer res més. Però en mode “pàgina” aquest widget no funciona.

Per tal que la nova pàgina es pugui veure caldrà crear un enllaç des del menú principal. Per fer això cal anar a la secció “Aparença” i fer clic a l’apartat “menús”.

menús

 

 

 

 

 

 

Veurem una estructura de menú parcialment formada per wordpress. A “nom del menú” cal escriure el nom desitjat pel menú principal. A “L’estructura del menú” tenim tres ítems: Inici, pàgina d’exemple, i una altra pàgina d’exemple. Inici i pàgina d’exemple són les mateixes ja que wordpress agafa la primera pàgina com el seu inici i després agafa la resta com a secundàries.

Podem desplegar “pàgina d’exemple” i borrar-la (perquè està duplicada) i fer clic a “crear menú”.

editar menú

 

 

 

 

 

 

 

Un cop creat el menú veurem les noves opcions: Afegir pàgines automàticament, que anirà afegint les pàgines al menú a mesura que les anem creant a l’apartat pàgines, i ubicació del tema, la qual cal seleccionar per indicar a wordpress que aquest és el menú principal de la plantilla que estem utilitzant.

Aquest exemple l’estem fent amb la plantilla “twenty thirteen” i tan sols adment un menú. Caldrà fer clic a “guardar menú”.

plantilla twenty thirteen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si un cop fet tot això anem a veure al lloc web podrem veure el menú acabat de crear. Com es pot veure és senzill d’utilitzar, i amb una mica de creativitat es poden aconseguir un resultats excel·lents

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply