Estratègies SEO per a empreses

estratègies SEO

En aquest post explicarem tres estratègies SEO per a empreses, que serveixen per optimitzar la pàgina web i millorar-ne el posicionament orgànic, que han de ser ben plantejades i treballades, fins i tot, per diferents perfils professionals, ja que requereixen coneixements d’àrees específiques.

Aquests tres tipus d’àrees en què treballa el SEO són les següents:

1. SEO on page

És el nivell “més extern”, i consisteix en la correcta optimització del lloc a partir de totes les possibilitats relatives al contingut i la seva estructura.

Dins de la seva creació de contingut per a una web i la correcta utilització de paraules clau, l’optimització d’etiquetes i les seves estructures, el funcionament de l’enllaç (url) intern, optimització d’imatges, indexació i molt més per tal de fer visible la pàgina web a google, i facilitar que les seves aranyes puguin trobar i indexar fàcilment el contingut.

2. SEO off page

Aquesta àrea del posicionament web, té a veure més amb relacions públiques que amb algun element al lloc mateix.

El link building és la pràctica de generar contingut i relacions amb altres creadors perquè ells citin el teu lloc amb un link a ell, i així derivar trànsit de qualitat i millorar el teu reconeixement de marca.

Per això, es realitzen tàctiques com la creació de contingut per a blocs externs, relacionar-se amb altres creadors o influencers del teu sector perquè t’esmenten, fer que la teva marca tingui presència a les xarxes d’una altra, esdeveniments, entre d’altres tàctiques.

3. SEO Tècnic

L’àrea tècnica té a veure amb la configuració mateixa del lloc per a la seva correcta indexació en els motors de cerca. És possible que, per a algunes d’aquestes tasques, necessiteu l’ajuda d’un desenvolupador.

Consisteix en millores a la velocitat del lloc, optimització de l’estructura interna, disseny responsive, Sitemap, canonicalització, hreflang, entre altres.

Esperem que aquest contingut sobre SEO us serveixi i us sigui útil per aplicar-lo a la vostra web!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply