Com funcionen els comparadors de preus?

comparadors de preusEls comparadors de preus funcionen tenint en compte El procés de decisió de compra té diferents fases. Una de les més importants, sobretot al’entorn en línia, és la comparació, especialment la de preus. Existeixen webs que es dediquen a tal efecte.

 

 

 

 

Algunes són les següents:
• Shopmania (www.shopmania.com)
• Twenga (www.twenga.com)
• Mercamania (www.mercamania.com)
• Ciao (www.ciao.com)
• Kelkoo (www.kelkoo.com)

Aquests webs aglutinen milers de productes de categories transversals. Els usuaris podenentrar en una categoria concreta i mirar tots els productes que hi ha. Els productes els conformen catàlegs de diferents webs. En cas que hi hagi productes que estiguin en diferents webs, hi ha una comparativa de preus.

Les avantatges per part dels usuaris és que veu en un sol web un catàleg molt ampli de productes, en determinats productes hi ha una comparativa de preus i en veu la fotografia. Si els interessa, Poden clicar sobre el producte i són redirigits al web que en disposa.

avantatges

 

 

 

 

Per regla general, els comparadors cobren un CPC (cost per clic) cada vegada que porten una visita a un web. El model més utilitzat és el CPC, tot i que en alguns casos estan disposats a anar a variable sobre vendes (però cada vegada menys).

cpc

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply