Cada quan publicar històries a Instagram?

La publicació d’històries a Instagram pot ser molt més freqüent que els posts al panell principal, ja que una participació activa als stories és un recurs extremadament útil per a la teva empresa, no s’ha de tenir por de compartir amb freqüència, de fet es poden publicar vàries històries al dia, només calassegurar-se que les teves històries siguin divertides, valuoses i atractives, no sempre has de oferir contingut impecable de l’empresa, els seguidors hi esperen trobar imatges i vídeos espontanis.

Si es vol aconseguir que estratègia d’històries tingui èxit, cal assegurar-se que aquestes siguin entretingudes, cridaneres i divertides, i també que globalment expliquin cada vegada una històries amb un fil argumental comú, és a dir que cada part que es pengi tingui a veure amb l’anterior i també amb la posterior.

Quan publiques una història que al teu públic realment li encanta, tens la possibilitat de guardar-la en el teu perfil perquè els usuaris puguin veure-la una vegada i una altra, és una excel·lent manera d’oferir als teus seguidors un breu cop d’ull de la marca, i aquests vídeos es poden organitzar en diferents temes o «punts destacats», a l’apartat que s’anomena “highlights”.

Aquestes històries guardades poden ser molt útils si la teva empresa ofereix molts tipus de productes diferents, ja que pots dividir-los entre diferents grups i facilitar la visibilitat i indexació. També pots fer-les servir per recordar històries passades amb els teus diversos hashtags i organitzar el contingut per fer-lo més digerible.

Algunes marques fan servir les històries per a publicar contingut setmanal específic. Per exemple, organitzen sessions de preguntes i respostes els dijous, comparteixen un nou producte els dilluns o porten a terme jocs entretinguts dues vegades per setmana perquè els usuaris tornin (enquestes, concursos), amb un títol peculiar i una premissa interessant, els teus seguidors/ores estaran esperant la teva propera publicació de contingut.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply