Com augmentar la interacció amb els stories d’Instagram?

En aquest post parlarem d’algunes estratègies que es poden utilitzar per augmentar la interacció amb els stories d’Instagram, ja que és una de les eines més adequades per poder mostrar amb naturalitat com és la marca, com és el dia a dia a l’organització, com són les persones que hi treballen, i també és una excel·lent via per poder arribar a conquistar a l’audiència.

Una bona proposta pot ser que les persones que treballen a l’empresa facin stories explicant com és la seva feina i el seu dia a dia, aquesta tècnica és una increïble alternativa perquè els seguidors interactuïn amb el contingut, ja que permet mostrar a persones reals i genuïnes que poden arribar al cor dels seguidors. Pot passar que l’audiència s’enamori de la personalitat d’un dels els membres de l’equip i s’estableixi una connexió més profunda amb la marca a través de les seves històries.

Les preguntes són una altra bona opció de les històries d’Instagram per incentivar la interacció. Per fer-ho es pot fer tan sols amb text o seleccionant una imatge, i accedint a les eines dels stories per fer preguntes, i demanar el que es vulgui als seguidors i, després, compartir les respostes. Pot una excel·lent manera d’interactuar directament amb els usuaris i obtenir respostes al publicar una imatge relacionada amb la marca.

Per fer-ho aconsellem tenir en compte el següent:

  • Assegura’t que les preguntes generin una conversa. En general, veure les històries dels altres usuaris és una activitat passiva, llevat que aparegui una pregunta provocadora, divertida o rellevant.
  • Incentiva als teus seguidors a que et facin preguntes. això et donarà l’oportunitat de respondre directament les seves consultes en un entorn obert. Considera això com una sessió de preguntes i respostes en temps real.
  • Pregunta quin tipus de contingut volen els usuaris que comparteixis. Aquesta és una característica extremadament útil per obtenir l’opinió de el públic en temps real.
  • Conserva el sentit de l’humor, fes preguntes gracioses i espera obtenir respostes divertides.
  • Assegura’t de tenir temps per respondre les preguntes dels usuaris. No voldràs que els teus seguidors s’entusiasmin i després decebre’ls. Cal compromís amb les històries i veuràs com augmenta la interacció.

Genera confiança perquè independentment de l’estratègia que triïs, fes que l’experiència d’Instagram resulti personal. els usuaris exploren les teves històries perquè volen conèixer millor la teva empresa. Aquesta és la teva oportunitat per mostrar als seguidors una identitat de la teva marca que els permeti establir una connexió amb l’empresa.

Els stories d’Instagram ofereixen la possibilitat de mostrar una imatge diferent de la marca i amb més personalitat. tenen una durada de només 24 hores, per tant, són ideals per provar coses noves. Utilitza el contingut «seriós» a les novetats i comença a compartir històries d’Instagram amb què teus seguidors puguin identificar immediatament

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply