Com adaptar el tema de prestashop a la nostra imatge corporativa?

Per adaptar el tema a la imatge corporativa del negoci es poden comprar diversos temes al mercat PrestaShop de complements: http://addons.prestashop.com/es/3-temas-prestashop, o es pot crear un tema propi per un desenvolupador o informàtic.
Un cop instal·lat el tema potser caldrà personalitzar algun aspecte més com per exemple el logotip en les seves diferents variants, això és pot fer a la pàgina: “Temes” en
el menú de “Preferències”.

La instal·lació per defecte de PrestaShop inclou més d’un centenar de mòduls que són molt variats: anàlisis, estadístiques, aplicacions front-office, pagament, enviament, etc. Cal veure quins cal habilitar en cada cas i quins no són necessaris.  Cada vegada que es configuri un mòdul cal comprovar que sigui compatible amb el tema
escollit. També es poden comprar mòduls complementaris a: http://addons.prestashop.com/es/2-modulos.

Per adaptar el menú superior a les necessitats concretes cal anar al mòdul: “menú horitzontal superior” i partir d’aquí es pot habilitar i configurar, es poden eliminar les pàgines o categories que es considerin innecessàries, afegir-ne d’altres, fins que el menú respongui a les necessitats de cada cas.

menú hortizontal superior

També podem canviar la imatge de la botiga on-line amb els mòduls: bloc de publicitat, configurador de temes i passi de diapositives a la pàgina principal.

mòduls per configurar imatge

A la secció “preferències”, “temes”, hi trobarem els botons “configurador de temes”,
“configuració avançada” i opcions per poder posar el nostre logotip com a capçalera de l’ecommerce i de tots els documents que se’n derivin.
Amb aquestes opcions podrem modificar l’aspecte de la nostra botiga on-line i personalitzar-lo amb les nostres pròpies fotos i contingut.

Quan estigui tot configurat obrir la botiga la públic i activar-la, per fer-ho cal anar a lapàgina: “Preferències / Manteniment” i canviar les dues opcions:

Activar la botiga: Cal tornar a establir l’opció sí.

IP de manteniment: Cal eliminar la IP que havíem posat de la llista, tot i que això és
opcional perquè la botiga continuarà funcionant encara que es deixi aquest camp tal i com estava.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply