VACANCES

VACANCES

???? Aquests darrers mesos han estat molt complicats per tothom i també per mi, he viscut en primera persona el que suposa tenir el #covid_19 a dins del cos, i també el patiment profund per tenir a persones immensament estimades a la #UCI, una d’elles la meva mare, lluitant intensament contra el #coronavirus, un pols entre la vida i la mort, que per sort va guanyar la #vida, i que ha fet que encara valorés més el fet de poder-me finalment #vacunar aquesta #setmana ????

Aquesta #experiència m’ha marcat, i m’ha fet pensar en moltes coses, m’ha fet valorar encara més la vida i les persones que estimo, i també m’ha portat a fer alguns canvis interns per poder avançar i millorar, en realitat les persones humanes som molt fortes i molt fràgils al mateix temps, ja que som aquí tan sols per una estona, val la pena acceptar-nos tal i com som, valorar-nos i estimar-nos més ❤️
 
???? El que no he deixat de fer en cap moment és treballar, han estat uns mesos molt intensos, en els que he continuat donant #servei als meus #clients, i també fent tots els #cursos que tenia previstos, sense cap mena de dubte tot això no hagués estat possible sense el món #online, que m’ha permès fer #reunionsvirtuals, i #cursosonline , tot i tenir el coronavirus ????????
 
???? Continuar treballant m’ha ajudat a no pensar en la situació que estava vivint, però ara sí que faré unes #vacances i intentaré desconnectar al màxim de tot, espero tornar amb les energies completament renovades, i les piles carregades al màxim, per poder continuar donant el millor de mi en cada projecte, en cada client, i en cada curs. ????
 
MOLTES GRÀCIES PER SER-HI! ????
Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply