Recomanacions finals per instal·lar el Tracking Code Manager

Aquest post el dedicarem a fer unes recomanacions finals per instal·lar el Tracking Code Manager correctament i comprovar que tot està correcte, i que el plugin funcionarà correctament i ens permetrà connectar-lo a totes les campanyes de publicitat online que fem per google ads, xarxes socials, etc.

Anem a veure una per una aquestes últimes recomanacions:

  • A l’apartat de Meta Box information, podrem definir si la caixa de Tracking Code Manager es mostra en l’editor d’entrades i / o de pàgines.
  • Com a complement a les opcions que vam veure a Add New Script, el connector Tracking Code Manager et permet definir quins codis de seguiment mostrar en cada entrada o pàgina directament des de l’editor de cadascuna.
  • Per això trobaràs a la columna de la dreta (quan estàs en l’editor) un quadre amb el títol Tracking Code PRO by IntellyWP amb un llistat de tots els teus codis guardats per seleccionar quins incloure i quines no en aquesta entrada o pàgina en particular .
  • Per defecte apareixen marcats segons les configuracions generals i pots canviar-lo per la pàgina / entrada en qüestió. I fins i tot aquí mateix,  pots enganxar un codi de seguiment perquè s’instal·li a aquesta única pàgina o entrada.
  • Per comprovar si un codi s’està publicant efectivament en el teu lloc web pots fer el següent: Tant en el navegador Chrome com a Firefox càrrega alguna de les pàgines en què hauria d’estar el codi de seguiment o el píxel de Facebook.
  • Un cop hagi carregat tota la pàgina, fes Ctrl + U i s’obrirà una nova finestra amb el codi font (HTML + Javascript) de la pàgina.
  • Escriu Tracking Code Manager i hauries veure que es ressalta dins de l’HTML de la pàgina un comentari, després del qual, apareix el teu codi ja inserit.

Esperem que aquests posts dedicats al plugin Tracking Code Manager us hagin servit per poder instal·lar-lo i configurar-lo correctament a la vostra pàgina web!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply