2023 Delivered to Intac Vic

Community Manager

Un any més hem impartit un nou curs de Community Manager a Intac Vic, una formació que és ja gairebé un clàssic, però que en cada edició hi ha nou contingut per explicar, perquè tot el món de les eines digitals evoluciona molt ràpid, i en cada edició hi ha moltíssimes novetats per explicar.

El curs de Community Mananger el fem online, a través de la plataforma Tems, té una durada de 50 hores, i està dirigit a Treballadors/es en actiu i/o autònoms/es, que volen aprendre com gestionar les xarxes socials i les eines de màrqueting digital de la seva marca.

El objectius del curs aquest any han estat els següents:

📍 Dominar els principis del Màrqueting online i les formes més efectives de difondre un missatge utilitzant els diferents canals on-line existents.
📍 Aprendre a utilitzar de forma experimentada les principals plataformes de Social Media i aprendre a multiplicar els seus efectes utilitzant-les de forma coordinada.
📍 Analitzar converses i/o opinions a les #xarxessocials sobre productes o marques.
📍 Dominar les tècniques per a la generació de reputació on line positiva sobre una empresa, producte o servei.
📍 Aprendre a monitoritzar la nostra #marca i la competència a través de les xarxes socials.
📍 Fomentar l’autoaprenentatge, ja que les eines que s’utilitzen en aquest àmbit canvien cada molt poc temps i cal mantenir-se actualitzat.
📍 Afavorir el desenvolupament de les següents competències en l’alumnat: competència comunicativa lingüística i audiovisual, tractament de la informació i competència digital, competència d’aprendre a aprendre, competència d’autonomia i iniciativa personal, competència en el coneixement i la interacció amb el mon Online i competència social.

I el programa, que sempre és molt complert ha estat el següent:

SocialMediaCommunity Management.
Estratègia i creació del social media plan
Instagram, TikTok imatge social i vídeo marketing.
Metavers de Facebook
Pinterest, Twitter, Google My Business, Linkedin
✅ Eines del Community Manager.
✅ Mètriques i estratègies de Social Media.

Des d’aquí volem donar les gràcies a Intac Vic per encomanar-nos aquesta tasca, i a tota la “classe” perquè ha estat un curs fantàstic, amb persones molt maques, i amb moltíssimes ganes d’aprendre, de participar i de practicar tot allò que hem explicat, amb gent així és un autèntic plaer fer cursos, sou genials!!