2023 Delivered to Intac Vic

cursos online

Durant els mesos de març, abril, i maig d’aquest 2023 hem fet 4 cursos online de Linkedin, WhatsApp Business, Instagram i Tik Tok, de 12 hores de durada cada un, estaven organitzats per Intac Vic, i anaven dirigits a treballadors/es en actiu i/o autònoms.

Cada curs ha estat una càpsula formativa intensa per poder aprofundir en cada una d’aquestes temàtiques, els objectius de cada un eren els següents:

  • Linkedin: identificar les funcionalitats de la xarxa social per adaptar-les a cada objectiu professional i/o empresarial millorant el posicionament del perfil, les interaccions i les publicacions que es comparteixen.
  • WhatsApp Buiness: identificar les les característiques generals de WhatsApp Business i conèixer les millors estratègies per a cada empresa.
  • Instagram:  Aprendre a obrir un perfil professional i a crear continguts atractius per a promocionar el negoci en aquesta xarxa.
    Connectar amb facilitat amb els clients i sobretot, aconseguir que el públic interactuï amb a nivell online.
    El contingut de valor és la clau a les xarxes, ajuda a generar confiança i permet poder créixer en seguidors de forma orgànica.
  • Tik Tok: Identificar les característiques generals de TIK TOK i les millors estratègies publicitàries des de la perspectiva de negoci empresarial.

Són 4 eines molt interessants per a qualsevol negoci a dia d’avui, i el més important és sempre tenir molt clars els objectius que cada empresa vol aconseguir, i les característiques del públic al que vol arribar, perquè així es pot crear una estratègia basada en aquests eixos, i utilitzar les xarxes més adequades en cada cas.

En aquests cursos hem explicat aquesta part estratègica tan important, però també com funciona tècnicament cada una d’aquestes xarxes socials, ja que per poder treure’n el màxim partit, cal combinar aquestes dues vessants, l’estratègica, i la tècnica.

Des d’aquí donem a les gràcies a Intac per confiar en nosaltres com a docents, i també a totes les persones que han assistit a cada un d’aquests cursos i han participat de forma tan activa, esperem que els coneixements adquirits siguin profitosos per cada marca i que puguin aconseguir tots els objectius marcats.

Cursos de Linkedin, WhatsApp Business, Instagram i Tik Tok