2023 Delivered to Mr. Furry

pla de màrqueting digital

La primera meitat del 2023 ha estat plena de projectes interessants, i un dels que hem dut a terme és un pla de màrqueting digital pel llançament d’una nova marca de menjar natural per a mascotes, concretament per a gossos. Es tracta d’un tipus de menjar per animals que és el que més s’assembla al menjar cuinat per a persones humanes, i es farà mostrant de forma visible i clara els components dels menús proposats.

La veritat és que gaudim molt fent aquests projectes, ja que per fer un pla de màrqueting digital cal analitzar, planificar, organitzar i executar les estratègies i tàctiques que ajudin al negoci a aconseguir els seus objectius, les fases principals per fer-lo són:

  1. Establir objectius clars: Cal saber els objectius que es volen aconseguir, que poden ser incrementar el trànsit al lloc web, augmentar les vendes, millorar el reconeixement de la marca o aconseguir més clients potencials.
  2. Analitzar el públic objectiu: Investigar i comprendre a fons el públic de la marca. Quins són els seus interessos, hàbits de compra i necessitats? Aquesta informació és crucial per crear contingut i campanyes que ressonin amb el target buscat.
  3. Avaluació de recursos: Determinar els recursos disponibles per a la implementació del pla, com ara pressupost, personal, eines de màrqueting i temps.
  4. Crea un pla de continguts: Desenvolupar una estratègia de continguts que tingui en compte  públic objectiu i els objectius de màrqueting. Això pot incloure articles de blog, vídeos, infografies, publicacions a les xarxes socials, etc.
  5. Optimitzar el lloc web: Cal assegurar-se que la web sigui atractiva, fàcil de navegar i estigui optimitzada per a dispositius mòbils. L’optimització SEO és vital per millorar la visibilitat de la pàgina web en els cercadors.
  6. Social Media Marketing: Crea un pla per a les xarxes socials que tingui en compte les plataformes que utilitza públic. Publicar contingut regularment, interactuar amb els teus seguidors i utilitzar la publicitat en les xarxes socials per arribar a un públic més gran.
  7. Publicitat en línia: Considerar les opcions de publicitat en línia com Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, etc., per augmentar la visibilitat i conduir trànsit qualificat al lloc web.
  8. Email marketing: Crea campanyes d’email marketing per mantenir-se en contacte amb els teus clients i potencials clients. Proporciona contingut útil i ofertes especials per promoure la fidelitat i les vendes repetides.
  9. Mètriques i seguiment: Cal establir indicadors clau de rendiment (KPIs) per mesurar l’èxit del pla de màrqueting digital. Utilitzar eines d’anàlisi web i seguiment per avaluar el rendiment de les campanyes i ajustar-les segons sigui necessari.
  10. Avaluació i adaptació:  Caldrà revisar regularment el pla de màrqueting digital, identificar els punts forts i febles i fes ajustos segons l’evolució del mercat i el comportament del públic.

Cal recordar que el màrqueting digital és un procés en constant evolució, i és essencial ser flexible i adaptar-te a les noves tendències i canvis en el comportament del consumidor. Amb una estratègia ben dissenyada i un seguiment adequat,  es podrà augmentar la presència en línia de la marca,  arribar a un públic més ampli, i aconseguir els objectius proposats.

Ha estat un plaer fer aquest pla de màrqueting digital, ja que a part que és una feina molt estimulant, creiem que aquest nou projecte de menjar cuinat de forma natural per a les mascotes és molt interessant i té molt potencial, des d’aquí gràcies per confiar en nosaltres.

Si vols que t’ajudem a definir i a implementar les eines de màrqueting digital de la teva marca contacta amb nosaltres: