Idees de vídeos per Reels i Tik Tok

vídeos per Reels i Tik Tok,

En aquest nou post et volem donar idees de vídeos per Reels i Tik Tok, tenint en compte que de totes aquestes possibilitats el més interessant és veure què és el que s’adapta més a la teva marca, al teu públic i al teu sector, per poder fer les teves pròpies creacions:

👉🏼 Llança un mini tutorial mostrant algun dels teus productes o serveis.

👉🏼 Comparteix trucs o una eina salvavides que pugui ajudar a la teva audiència en el dia a dia.

👉🏼 Mostra un exemple de transformació que hagis fet possible amb un client (abans / després). Això t’ajudarà a guanyar-te la confiança dels teus clients potencials.

👉🏼 Crea una píndola de contingut educatiu breu i específica.

👉🏼 Explica alguna cosa personal que t’hagi passat. Mostraràs proximitat i la gent voldrà saber més de la teva marca.

👉🏼 Contesta preguntes ràpides que fa la teva audiència. Això sempre desperta interès i més et situa en la posició d’expert.

👉🏼 Novetats del teu sector.

👉🏼 Curiositats de la teva marca.

👉🏼 Presenta al teu equip o el teu espai de treball. Això és una cosa que també t’ajuda a humanitzar la teva marca.

👉🏼 Mostra el ‘behind the scenesabans d’un esdeveniment important.

👉🏼 Recomanació personal que t’ha sorprès últimament, pensa que no sempre has de parlar del teu negoci o el que vens. Així inspiraràs a la teva audiència i podràs anar estrenyent aquesta relació.

👉🏼 Fes sortejos.

👉🏼 Si ets un negoci de moda comparteix outfits.

👉🏼 Contingut d’entreteniment, divertit. Cerca un valor diferencial enfront de la teva competència.

Pots adaptar el teu contingut als reptes i fer reaccions, a moltes marques els ha servit perquè poden involucrar els consumidors amb reptes divertits i creatius.

A partir d’aquí cal planificar com es pot incloure aquest nou contingut en format vídeo a la teva estratègia de social media, i sobretot adaptar tot el que es faci a la personalitat de la teva marca, donar-hi el toc que permeti al teu públic identificar clarament al teu negoci!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply