Idees de vídeos per Reels i Tik Tok

En aquest nou post et volem donar idees de vídeos per Reels i Tik Tok, tenint en compte que de totes aquestes possibilitats el més interessant és veure què és el que s’adapta més a la teva marca, al teu públic i al teu sector, per poder fer les teves pròpies creacions:

???????? Llança un mini tutorial mostrant algun dels teus productes o serveis.

???????? Comparteix trucs o una eina salvavides que pugui ajudar a la teva audiència en el dia a dia.

???????? Mostra un exemple de transformació que hagis fet possible amb un client (abans / després). Això t’ajudarà a guanyar-te la confiança dels teus clients potencials.

???????? Crea una píndola de contingut educatiu breu i específica.

???????? Explica alguna cosa personal que t’hagi passat. Mostraràs proximitat i la gent voldrà saber més de la teva marca.

???????? Contesta preguntes ràpides que fa la teva audiència. Això sempre desperta interès i més et situa en la posició d’expert.

???????? Novetats del teu sector.

???????? Curiositats de la teva marca.

???????? Presenta al teu equip o el teu espai de treball. Això és una cosa que també t’ajuda a humanitzar la teva marca.

???????? Mostra el ‘behind the scenesabans d’un esdeveniment important.

???????? Recomanació personal que t’ha sorprès últimament, pensa que no sempre has de parlar del teu negoci o el que vens. Així inspiraràs a la teva audiència i podràs anar estrenyent aquesta relació.

???????? Fes sortejos.

???????? Si ets un negoci de moda comparteix outfits.

???????? Contingut d’entreteniment, divertit. Cerca un valor diferencial enfront de la teva competència.

Pots adaptar el teu contingut als reptes i fer reaccions, a moltes marques els ha servit perquè poden involucrar els consumidors amb reptes divertits i creatius.

A partir d’aquí cal planificar com es pot incloure aquest nou contingut en format vídeo a la teva estratègia de social media, i sobretot adaptar tot el que es faci a la personalitat de la teva marca, donar-hi el toc que permeti al teu públic identificar clarament al teu negoci!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply