Quins vídeos es viralitzen a Tik Tok i Reels?

En aquest post explicarem quins vídeo es viralitzen a Tik Tok i Reels, les xarxes que en aquests moments estan triomfant, i en les que més del 90% dels usuaris les fan servir diverses vegades al dia, amb una mitjana d’ús d’un 60 minuts al dia, amb uns abastos orgànics molt grans, en la que els vídeos segueixen tenint visualitzacions encara que no siguin recents, i on per cada 10 visualitzacions d’un vídeo se sol obtenir un like.

???????? BALLS: Atreveix-te a ballar als teus vídeos! Pots fer servir el ritme de la música per reforçar el missatge que vols transmetre.

???????? HUMOR: Transmet les curiositats del el dia a dia del teu negoci. La gent empatitzarà més amb la teva marca!

???????? PLAYBACK: Canta o parla amb altres veus. Molt semblants als vídeos d’humor on aprofitaràs el so d’altres!

???????? TRANSICIONS: Ideals per ensenyar l’ABANS I el DESPRÉS de qualsevol procés i també per sorprendre i “fer màgia”!

???????? TUTORIALS: Vols que et reconeguin com un referent en el teu sector? Comparteix el que saps per tal que tinguin ganes de saber més de tu i del teu negoci.

???????? VÍDEO BLOGS: Mostra el teu dia a dia o la gravació d’una experiència o d’un aconetixement important!

???????? PARLA A LA CÀMARA: Un missatge curt, directe i efectiu. Comunica’t directament amb la teva audiència mirant-la als ulls.

Si encara no has començat a utilitzar aquestes plataformes i fer aquest tipus de vídeos, et recomano que primer miris el que passa a cada lloc, i que provis de fer els teus propis vídeos, pot semblar molt complicat, però és qüestió de pràctica i temps, i per suposat d’estratègia.

Els vídeos es poden fer i editar a dins de cada xarxa, o també hi ha apps externes com Inshot o CapCut que són de gran ajuda, depèn de la situació decidiràs editar el teu vídeo des TikTok o Reels o Capcut …. però després el podràs penjar a altres llocs. No hi ha normes per triar des d’on editar-lo, el més important és escollir l’eina que millor et vagi i començar a publicar!

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply