Des d’on crear els teus vídeos de Tik Tok i Reels?

Hi ha moltes Apps des d’on crear el teus vídeos de Tik Tok i Reels, també es pot fer directament des d’aquestes dues xarxes socials, depenent dede la situació decidiràs editar el teu vídeo des TikTok o Reels o Capcut …. però després el podràs penjar a altres llocs, no hi ha normes per triar des d’on editar-lo, el més important és poder-los fer còmodament.

Per fer vídeos de balls, humor i playback recomano fer-ho directament des de Tik Tok, ja que la interfície ofereix més possibilitats, i és més còmode fer-ho des d’aquí. Després pots descarregar-los i passar-los a Reels sense problemes.

Si veus una tendència a TikTok i la vols seguir, et serà més fàcil gravar-ho també directament des d’allà,  ja que només serà qüestió d’escollir el  o efecte en tendència i usar-lo, a més a més tindràs mostres de com ho han fet des d’altres perfils.

Per vídeos tipus Tutorial, Transicions avançades, blogs, etc recomano fer-ho des Capcut, o Inshot,  ja que són dues apps per editar vídeos, que t’ofereixen infinites possibilitats, i per tant més llibertat per editar els vídeos.

Per canvis de roba (transicions senzilles), vídeos amb textos i música, es pot fer amb Reels o Tik Tok directament.

Per vídeos de parlar directament a la càmera t’aconsello que els facis des de TikTok, també o et gravis amb la càmera i el editis amb Capcut o Inshot.

Un cop el vídeo estigui finalitzat, si el vols compartir amb altres plataformes sense marca d’aigua ho fets fer a les següents URL’s:

Et recomanaria començar per vídeos senzills, que pots crear des del mateix Reels o Tik Tok, utilitzant el gran ventall d’efectes que hi ha a les mateixes xarxes socials, i que et permeten fer els vídeos seguint unes instruccions molt bàsiques que et dona el mateix efecte, i així anar experimentant i aprenent, per després passar a utilitzar apps com Capcut o Inshot, que tenen eines d’edició molt avançades i et permetran fer meravelles amb els teus vídeos!

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply