2019 Delivered to Polleria Palmira https://www.instagram.com/polleriapalmira/

Des del mes de febrer hem començat a treballar les xarxes socials de Polleria Palmira, una parada situada al Mercat Municipal de Manlleu, en la que venen pollastres de pagès, conills, ous frescos i tot tipus de productes de pollastre. Es tracta d’una marca propera i de km 0 que vol utilitzar Facebook i Instagram per ser més visible online.

En el món del marketing digital, i concretament en el de les xarxes socials és imprescindible analitzar i planificar què comunicarem i cada quan ho farem, sempre tenint en compte el públic al que es vol arribar i les característiques pròpies de la marca. Cal establir un calendari de publicacions amb els continguts, la freqüència i el to amb el que la marca interactuarà en cada cas.

La creació de continguts és un punt clau per poder treballar correctament una xarxa social corporativa, ja que és una de les principals eines per poder aconseguir els objectius proposats i arribar a connectar amb el públic objectiu.

En xarxes com Instagram i facebook la imatge i la fotografia tenen un protagonisme absolut per poder mostrar els productes del negoci, i també la cara més humana, la de les persones que hi ha darrera. En el nostre cas anem personalment als negocis dels nostres clients a fer les fotografies i els vídeos, els editem i els publiquem segons el calendari editorial marcat, i a les hores de màxima audiència.

També treballem amb eines com Canva per fer composicions, i Apps com Boomerang, Prisma, Layout, Font Candy, Quik, etc, per poder crear contingut fresc i original, que ajudi a la marca a apropar-se i a identificar-se amb al seu públic.

La part final de tot plantejament estratègic és la monitorització dels resultats, és a dir el plantejament de KPI’s que permetin veure si amb les accions proposades s’estan aconseguint els resultats que la marca busca.

Des d’aquest post us convidem a seguir el facebook i l’instagram d’aquesta nova marca de la que estem fent de community manager.