2021 Delivered to Farmàcia Carandell https://www.farmaciacarandell.com/

gestió xarxes socials

Un projecte recent en el que estem treballant és el social media plan, i gestió de les xarxes socials per a la nova farmàcia Carandell de l’Escala, situada a l’Avinguda Riells, 18 , un establiment que s’ha traspassat recentment, i al que se li vol donar un altre aire, se la vol fer renéixer i posicionar-la com la “farmàcia de l’amabilitat”.

Els actuals propietaris de la farmàcia, en Guillem Mora i la seva mare, es defineixen com a: “Som un equip qualificat i altament preparat amb ganes d’ajudar-vos i aconsellar-vos en la vostra salut i benestar. La nostra ubicació fa fàcil l’arribada des de l’entrada sud de l’Escala i sense problemes d’aparcament.”

La farmàcia vol obrir-se a nous clients i buscar un públic més jove, a través d’un servei basat en l’amabilitat, la personalització i l’empatia amb la seva clientela, volen oferir solucions de qualitat per tots els públics.

Actualment, la farmàcia ven tres grans grups de productes: medicaments, dermatologia i cosmètica; treballen amb marques naturals i volen donar a conèixer tot el que ofereixen. També volen mostrar el nou equip humà que hi ha al capdavant, i establir nous canals de comunicació amb el públic al que es vol arribar.

Aquests són els objectius generals a partir dels quals nosaltres comencem a treballar, i desenvolupem el social media plan, o pla estratègic, per saber què cal fer, i quines eines cal utilitzar per poder aconseguir aquestes fites. Aquesta primera part ja l’hem fet i l’hem presentat als clients, un cop aprovada i validada, comença la segona part de la nostra feina, en la que gestionem les eines de marketing proposades, amb l’estratègia marcada per aconseguir els objectius.

Ja hem creat i hem començat a treballar: una pàgina de facebook, un compte d’instagram, i també un perfil de google my business; per fer-ho utilitzem l’estratègia de creació de contingut proposada en el social media plan, i fem parlar la “marca” per tal de comunicar tot el què hem explicat en la primera part del post, i posicionar-la en la ment del públic de la manera desitjada per la farmàcia Carandell.

També estem treballant en la nova web de la marca, però aquest projecte encara s’està, o sigui que ja us l’explicarem quan estigui finalitzat!