Social Media Plan Bella ImatgeUn dels últims projectes acabats ha estat la realització d’un Social Media Plan per la perruqueria Bella Imatge de Vilabella de l’Alt Camp, de la província de Tarragona, és un negoci petit i familiar, creat per la Dolors fa una quants anys, amb idees sempre molt innovadores, i portat per ella mateixa i també per la filla, la Núria.

Es tracta d’una perruqueria especialitzada en la salut capil·lar, ajuden a solucionar problemes capil·lars com la caiguda dels cabells; la seva dinàmica de treball es basa en buscar sempre l’origen del problema, fent una diagnosi prèvia amb profunditat, amb una microcàmara, per valorar i veure quin és el problema, i després poder realitzar el tractament més adequat i la millor solució.

Treballen amb talassoteràpia, que és a base d’actius marins i oligoelements que ajuden a oxigenar, depurar i estimular el fol·licle, millorant l’estat i l’aspecte dels cabells, o amb el massatge Shiatsu que actua directament sobre els sistema circulatori. Es tracta d’una perruqueria innovadora, i de qualitat.

Els tractaments milloren l’estat del cuir cabellut i dels cabells, oxigenant, depurant i estimulant els fol·lícles per regenerar-se.

– Un punt fort és l’assessorament en tallats pràctics i adequats a la cara i al tipus de cabells per facilitar el manteniment a casa.

– Amb les tècniques de color aconsegueixen naturalitat i també un fàcil manteniment a casa.

– Els cabells milloren des del primer dia, t’expliquen el què passa i el perquè i també com mantenir els cabells sans i cuidats.

Ajuden a relaxar el sistema nerviós a través d’un massatge inspirat en el shiatsu.

– Tenen formació en dematricologia i 40 anys d’experiència en el sector.

La Dolors i la Núria volíen millorar la seva estratègia de comunicació en xarxes socials i en marketing digital per treure’n el màxim profit, donar a conèixer al seu Públic Objectiu tots els serveis que ofereixen i aconseguir nova clientela, i amb aquest objectiu els hi hem desenvolupat i presentat un Social Media Plan.