2018 Delivered to Intac Vic

El dijous 24 de maig vam començar un nou curs de xarxes socials amb alumnes que volen descobrir tot el què el món on-line pot oferir, tant a nivell personal, com professional. Aquest curs està organitzat i es realitza a les instal·lacions d’Intac Vic, i compta amb 12 alumnes amb moltes ganes d’aprendre com funcionen les xarxes socials.

En aquest curs de 30 hores, que finalitzarà al juliol, hi haurà temps per explicar amb detall com interactuar a nivell personal a les xarxes, com penjar publicacions, com crear contingut visual original a través d’eines i aplicacions on-line com Canva, Boomerang, Layout, Prisma, Quik, etc.

Explicarem amb detall com funciona unes les xarxes més populars del moment: Instagram, en especial com utilitzar les stories, com fer servir tots els recursos que ofereix la xarxa per crear històries divertides que despertin l’interès i la curiositat dels seguidors, i com aplicar els hashtags en cada publicació per augmentar la viralitat.

[wdi_feed id=”1″]

A nivell professional mostrarem com planificar l’estratègia de social media d’una marca, i com utilitzar corporativament facebook, twitter, linkedin, Google +, Pinterest, Instagram i Youtube. Explicarem quin és el contingut més adequat per cada una d’aquestes xarxes, també la freqüència òptima de publicacions, quin tipus d’usuaris predominen en cada plataforma, tècniques per crear i publicar aquest contingut i també eines per analitzar l’evolució estratègica d’una marca a les xarxes.

Finalitzarem el curs fent uns apunts final sobre la seguretat i la imatge a les xarxes socials, per saber factors tan important com les contrasenyes, les opcions de seguretat i privacitat de cada xarxa social, i també l’enorme poder de viralitat que tenen aquestes plataformes digitals.

Com sempre és un plaer poder formar a nous alumnes en aquest camp del marketing digital, que a part de ser el nostre present, ens encanta i ens apassiona!