2018 Delivered to Associació de Botiguers de Manlleu (MAB)

Aquest any tornem a col·laborar en la coordinació i presentació de la Desfilada de moda de tardor, organitzada pel MAB, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. Estem preparant un espectacle, amb una temàtica sorpresa, que pretén fer passar una estona entretinguda i divertida a tots els assistents i mostrar les noves tendències en roba i complements.

Els comerços participants, que presentaran les noves propostes per aquesta tardor / hivern 2018-2019,  són Gelsa, Passarel·la, Mussi Patchork, Albina Moda Dona, i Cotilleria Arboix ; hi haurà desfilada de gossos a càrrec de Vetxarxa Manlleu, i les actuacions de música, ball i dansa  de l’escola Off Broadway.

L’organització d’aquestes desfilades implica presentar idees per la temàtica i posada en escena de l’esdeveniment, i tasques de coordinació i comunicació entre tots els comerços participants per tal d’establir l’ordre més dinàmic i atraient possible, el control del temps, els principals trets de cada negoci i de cada col·lecció a presentar, les cançons més adequades en cada cas, i l’assaig final per tal que es pugui tenir una visió global de tot.

Les desfilades, s’emmarquen dins d’una cita ja tradicional a Manlleu en la que es poden veure i degustar els productes més típics de la zona, així com observar la matança del porc, l’elaboració d’embotits artesans, o tastar diverses cerveses.

L’acte tindrà aproximadament una hora i mitja de durada, i es farà el dissabte 6 d’octubre a les 20:30 hores, i cada comerç està preparant una posada en escena molt especial, mostrant les principals tendències d’aquesta tardor-hivern, amb models de totes les edats i sorpreses per tots els gustos.

Una vegada més la renovada Plaça Fra Bernardí serà l’escenari principal d’aquestes desfilades del porc i la cervesa que s’estan convertint en tot un clàssic de les activitats de Manlleu, una cita ineludible que ni grans ni petits es poden perdre.