2021 Delivered to Valls Genera

Els dies 22 i 23 d’aquest mes de febrer de 2021 hem impartit un curs online als comerciants de Valls, per explicar les diferents opcions de venda online que hi ha en el mercat, i ajudar-los a establir les línies bàsiques i una visió global de les solucions d’E-commerce i Marketplace que els poden ajudar a promocionar i vendre els seus productes online.

La primera part d’aquest curs l’hem dedicat a explicar com plantejar una estratègia digital prèvia al desenvolupament del comerç online, ja que és imprescindible realitzar un procés de recerca i reflexió previ a l’inici de qualsevol projecte de comerç electrònic. D’aquesta manera, aconseguirem tenir un coneixement complet de l’entorn de venda digital, que ens permetrà plantejar una projecte rellevant i perdurable. Crear una botiga en línia amb una visió a llarg termini és fonamental per garantir que la proposta de valor perdurarà en el temps.

A la segona part del curs hem explicat les diferents opcions a través de les quals es pot vendre online:

  • Solucions de codi obert
  • Solucions de codi propietari
  • Solucions com a servei en núvol
  • Venda a través de tercers
  • Venda a través d’una web
  • Venda a través de xarxes socialswhats up

En cada un d’aquests casos hem exposat exemples concrets, i hem parlat de plataformes que permeten vendre online de més a menys dificultat d’aprenentatge, parlant concretament de Magento, de Prestashop, de WooCommerce, i de Shopify.

El curs ha durat 5 hores que s’han dividit en dues classe de 2,5 hores, per tant hem pogut fer una repassada general a tots aquests sistemes, per tal que els assistentes puguin decidir amb criteri i coneixement quina pot ser la plataforma més adequada en cada cas. 

Ha estat un curs en el que hi ha hagut molt interès per la temàtica i en el que també hi ha hagut molta interacció per part dels participants, i això sempre facilita la nostra tasca i la fa més interessant i productiva; des d’aquí agraïm a Valls Genera la confiança dipositada en nosaltres per impartir aquest curs.