2021 Delivered to Centre Natura https://www.centrenatura.com/

Durant l’últim mes hem impartit una nova edició del taller d’Instagram, en aquest cas hem fet una formació a mida per l’equip de professionals, liderat per la Maite Pous, del Centre Natura de Vic.  El curs, que ha tingut una durada total de 6 hores, l’hem impartit al mateix centre, i ha estat pràctic, i adaptat a les seves necessitats concretes.

Durant 4 sessions d’una hora i mitja, hem explicat a l’equip humà de Centre Natura com és Instagram i com planificar una estratègia  per aquesta xarxa,  també hem parlat dels millors usos i d’algunes apps molt útils per treballar aquesta xarxa social, i també com analitzar-la.

El taller ha estat principalment pràctic, i tot i seguir un temari, ens hem adaptat a les demandes concretes de la Maite, Naturòpata i directora del centre, en Jordi, quiromassatgista, i L’Anna, psicòloga infantil i familiar, perquè l’objectiu era explicar les claus del funcionament i optimització d’Instagram.

Natura és un centre de Vic amb més de 25 anys d’experiència, està dedicat a la naturopatia i a les teràpies complementàries, on els professionals creuen en l’ésser humà com un tot, donant molta importància a la relació entre la seva part mental, emocional, física i energètica.

Per això és tan important el que poden aconseguir amb l’Instagram, com en molts altres casos se li pot treure el màxim partit i pot servir per aconseguir objectius com:

 1. Un molt bon canal de comunicació per establir relacions de fidelització i de feedback amb els clients i els potencials.
 2. Potenciar l’experiència del consumidor entorn a la marca i al negoci.
 3. Optimitzar i augmentar la notorietat de la marca.
 4. Fomentar la socialització i la interacció amb el target.
 5. Escoltar el què diuen els consumidors a la xarxa sobre el negoci i per tant dissenyar eines que permetin mantenir-hi un diàleg i així afavorir l’intercanvi d’opinions.
 6. Idear un nou enfocament centrat en les persones a través de la creació de continguts a la xarxa sobre el sector, la marca, i el producte, que permeti compartir i generar experiències.
 7. Establir una relació de confiança i proximitat amb els consumidors creant una comunitat que englobi tant al negoci com al públic.
 8. Arribar a aconseguir que els clients s’interessin per la marca.
 9. Establir un flux de diàleg constant entre els consumidors i nosaltres per tal que percebin el projecte com quelcom proper a ells.
 10. Conèixer de primera mà el què opinen els consumidors a la xarxa.
 11. Promoure la difusió de la marca a través del boca-orella com a canal complementari a la publicitat tradicional.
 12. Aconseguir que els consumidors també interactuïn entre ells i amb l’empresa a través dels mitjans socials i digitals, i promoure especialment la conversa amb els clients i potencials.

Ens ha agradat moltíssim impartir aquest curs amb persones tan increïbles i tan professionals com els que hi ha a Centre Natura de Vic!