2018 Delivered to Uvic

Aquest dimecres 4 d’abril els alumnes de primer curs de Marketing i Publicitat del Campus Professional de la UGranollers, han passat una jornada a l’estudi de ràdio de la Uvic per veure el seu funcionament i també per gravar les seves pròpies falques publicitàries.  

Sergi Solà, Coordinador de Periodisme de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Uvic, junt amb el tècnic de so Ferran Costa, han conduït la pràctica, i han començat explicant als alumnes com funciona la ràdio i què cal tenir en compte per comunicar-se a través d’aquest mitjà.

Després els alumnes per grups de tres, han gravat les seves pròpies falques publicitàries, cada grup ha tingut l’oportunitat d’assajar els textos i les músiques que prèviament havien preparat, i posar-se després al davant del micròfon per fer la seva locució publicitària.

Aquest pràctica forma part del mòdul de polítiques de màrqueting, en el que els alumnes han vist detalladament com analitzar i preparar una estratègia empresarial, i com utilitzar les 4 P’s del marketing mix per aconseguir els objectius empresarials marcats.

Les falques radiofòniques són un aprenentatge situat dins de la P de comunicació, en la que els alumnes veuen amb detall totes les eines de les disposa una marca, tan offline com online, a per poder fer arribar el seu missatge al seu públic ideal.

Els alumnes, que tenen entre 18 i 20 anys, i estan fent aquesta formació dual, que compagina les classes teòriques amb pràctiques en empreses reals,  han gaudit i han après moltíssim en aquesta profitós matí a la Uvic, i les falques radiofòniques que han gravat són un exemple d’originalitat i creativitat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.