La captació de dades a través del web

ATENCIÓ AL CLIENT VIEl nostre web és la font principal de captació de dades de possibles clients. Per això és important que hi hagi un espai on els usuaris es puguin registrar o subscriure amb la finalitat de rebre comunicacions per part de l’empresa.

En alguns casos, el tipus de registre serà actiu de manera que seran els usuaris qui escullin rebre informació periòdica de l’empresa, com és el cas de la subscripció a butlletins, ofertes… En canvi, en altres casos, anirà associada l’acceptació passiva d’unes condicions d’ús. És el cas de les botigues en línia que, per comprar, cal subscriure-s’hi i acceptar la possibilitat de rebre correu
comercial.

Si bé és recomanable que un web disposi d’aquesta funcionalitat, en el cas del comerç electrònic és indispensable: la gent s’ha de poder apuntar en algun lloc perquè li enviïn informació periòdica sobre els productes. Així doncs, l’objectiu ha de ser recollir les dades de contacte de les visites al nostre web.

Gràcies a la informació obtinguda, podrem intentar convèncer els nostres visitants sobre les virtuts dels nostres productes i l’excel·lència del nostres serveis a través de publitrameses, d’un butlletí, etc.

És molt important que el nostre lloc web estigui orientat a captar les dades dels usuaris que el visiten.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply