Anem a crear entrades amb wordpress!

entradesLa diferència entre una pàgina i una entrada és que la pàgina és estàtica i no apareixerà en el widget “entrades recents”, i les entrades són la part dinàmica, la utilitzada com a posts al bloc.

A la pàgina no hi podem posar etiquetes i categories, tan sols un ordre jeràrquic i sí que ho podem fer a les entrades. En totes dues es poden deixar comentaris.

Si la plataforma wordpress la fem servir únicament o principalment com a bloc, el que veurem a la pàgina principal seran les entrades ordenades cronològicament per data de publicació, de la més recent a la més antiga. A mesura que anem publicant articles tan sols es veuran els 5, 10 o 20 últims, segons com haguem configurat el “widget” “entrades recents”.

A les entrades no els hi podem assignar una estructura jeràrquica, però si una data de publicació, categories i etiquetes, aquests dos elements són de gran importància pel posicionament orgànic de la plataforma wordpress.

 

categories i etiquetes

 

 

 

 

Categories: S’utilitzen per classificar les entrades d’un bloc segons la temàtica de la que es parli. Es pot assignar més d’una categoria, però cal assegurar-nos que es correspon amb la temàtica de la qual parlem.

Etiquetes: Funcionen com a subcategories i també es fan servir per classificar els articles per temàtica. També es pot assignar més d’una etiqueta per post, però sempre que es correspongui amb allò del que estem parlant.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply