Com configurar els mètodes de pagament amb WooCommerce?

Com configurar els mètodes de pagament amb WooCommerce, serà l’últim d’aquesta sèrie de posts dedicats a aquest plugin. Per fer-ho caldrà anar a la secció “Ajustaments de WooCommerce” i clicar la pestanya “finalitzar compra”, on trobarem una sèrie de submenús que ens permetran definir aquests paràmetres a la nostra botiga on-line.

El primer serà “Opcions de finalitzar la compra”, on podrem establir l’ús o no de cupons, si volem que per finalitzar les compres els clients s’hagin de crear un compte a la botiga on-line o no, definir quines seran les pàgines que permetran finalitzar la compra: carret, pàgina de pagaments i termes i condicions. També podrem definir les variables de compra finalitzada, i quines passarel·les concretes de pagament farem servir en el nostre e-commerce i quin ordre els hi donarem.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El segon serà “Transferència bancària” on especificarem el títol d’aquesta opció, la descripció, les instruccions per dur-la a terme i els detalls del compte bancari en el que voldrem rebre els diners de les vendes.

transferencia-bancariaEl tercer serà “Pagaments per xec bancari”, on podrem activar o desactivar l’opció, posar-hi títol, la descripció i les instruccions per dur a terme l’operació.

pagaments-per-xec-bancariEl quart serà “Pagaments per contra reemborssament” on igualment podrem activar o desactivar el mètode, posar-hi títol, descripció, instruccions, activar-lo per uns mètodes d’enviament concrets, i especificar si s’acceptarà o no per comandes virtuals, en cas que hi hagi productes descarregables a la botiga on-line.

contra-reemborsamentI el cinquè i últim serà “Paypal”, on podrem configurar aquest mètode de pagament i vincular-lo al compte de PayPal que haurem hagut d’activar prèviament o que ja tinguem.

paypalEsperem que aquesta sèrie de posts per explicar com configurar el plugin WooCommerce per muntar una botiga on-line a través de wordpress us hagin estat d’utilitat!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply