La informació que ens dona wordpress II

Per tal de tenir una radiografia completa de les estadístiques que proporciona wordpress anem a continuar analitzant els apartats següents:

Diapositiva15

Aquest llistat és de gran importància ja que ens diu les vies d’entrada dels lectors al nostre bloc, i si el tenim enllaçat amb xarxes socials, ens mostra d’una forma molt evident quines són les que ens porten més tràfic i per tant quines cal treballar de forma prioritària.

Diapositiva16

En aquesta secció podem observar quins termes de busca han fet servir els lectors que han acabar arribant al nostre bloc, per tant també serà una informació molt valuosa en cas que activem una campanya de google adwords, ja que tindrem una idea de quines són les principals paraules clau de busca per la nostra temàtica.

Diapositiva17

Finalment aquí es pot veure un resum de les vies d’arribada al bloc, dels temes més populars sobre els que hem escrit, del total dels que hem parlat, incloses també les categories i etiquetes, del nombre de seguidors, tant a través de xarxes social, com directament a través del bloc que tenim, i els comentaris que han fet.

Tota aquesta informació ens permet valorar el funcionament del nostre bloc, saber si realment hi ha algú a l’altra banda, i si els temes dels que parlem són del seu interès o no, d’altra manera seria com caminar a cegues!

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply