Connectem, desenvolupem i compartim amb l’audiència

El concepte “Connectem, desenvolupem i compartim amb l’audiència” està totalment relacionat amb el fet que actualment el més important per les marques és poder arribar a conquistar de forma clara i directa al seu públic objectiu, i arribar a tenir la seva fidelitat, per aconseguir-ho les empreses poden utilitzar diferents estratègies de marca per als productes que comercialitzen.

L’estratègia de marca ha d’anar dirigida a desenvolupar una forta identitat de marca que incrementi el seu valor afegit, allò que la fa diferent respecte a la competència, i per poder-ho fer hi ha tres accions bàsiques que caldria fer per poder arribar al target buscat i poder transmetre aquesta diferenciació:

1.- Connectem: A dia d’avui el més important és crear una línia invisible que ens connecti amb la nostra audiència, cal “clavar una fletxa al cor” dels clients i potencials, precisament perquè portin la seva marca en el seu cor, de manera que sempre que necessitin els nostres serveis pensin en nosaltres i de forma càlida i amigable. Per poder fer-ho cal conèixer a fons el target, cal saber com és, a on viu, què pensa, què fa, què desitja, què vol, què compra, etc.

2.- Desenvolupem: Amb aquest coneixement profund de la nostra audiència i conscients de com és la nostra marca, desevoluparem una estratègia per poder arribar a connectar amb el públic.

3.- Compartim: Finalment compartirem els continguts que hem dissenyat amb aquest públic a través de totes les eines que tinguem al nostre abast, i en les que hi interactuï el nostre públic!

Tot això conformarà una estratègia a llarg termini, que afecta tota l’organització i requereix l’ús de tots els canals de comunicació que l’empresa tingui al seu abast.

En un món com el d’avui cada vegada es valora més que les marques siguin autèntiques, que persegueixin els seus objectius amb responsabilitat i mostrant els valors que li donen personalitat i la diferencien de la resta. 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply