Com configurar els mètodes d’enviament amb WooCommerce?

Per configurar els mètodes d’enviament amb WooCommerce el primer que cal fer és anar a la secció del plugin “Ajustaments” i clicar a la pestanya “Enviaments”, en la que hi trobarem tres subseccions: “zones d’enviaments”, “opcions d’enviament” i “classes d’enviament”.

enviamentsA la pestanya “Opcions d’enviament” podrem activar la calculadora d’enviaments a la pàgina de compra, per tal que automàticament el comprador pugui saber quin cost tindrà; també podem ocultar les despeses d’enviament fins que s’introdueixi una direcció. I tindrem l’opció d’especificar si la destinació serà per defecte la direcció d’enviament del client, la direcció de facturació, o si volem forçar l’enviament a la direcció de facturació del client.

opcions-denviamentA “classes d’enviament” podrem anar afegint a través de diferents files els tipus d’enviaments que tindrem a la botiga on-line, com per exemple enviament per carretera, enviament amb cost zero, enviament fràgil, etc.

classes-denviamentA l’apartat “zones d’enviament”, i també afegint files, podrem definir els noms de les zones a les que podrem enviar els productes de la botiga on-line, les regions concretes que comprenen, i els mètodes d’enviament que utilitzarem: preu únic, recollida local o enviament gratuït.

zones-denviamentUn cop configurades aquestes opcions d’enviament, veurem que a l’introduir  cada producte, hi haurà una pestanya també anomenada “Enviament”, en la que podrem definir el pes, les mides del producte i associar-li un tipus d’enviament concret.

enviament-productesPer acabar aquest post comentar que si volem connectar el sistema d’enviament amb extesions preparades per companyies professionals de transport, ho podríem fer anant a l’apartat “extensions” de WooCommerce, i clicant a sobre de “Shipping Methods”.

extensions-enviament

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply