Com gestionar i configurar els impostos amb WooCommerce?

Per gestionar i configurar els impostos amb WooCommerce cal anar a la secció “Ajustaments” i clicar a l’apartat “Impost”, on podrem definir quins impostos aplicarem als productes o serveis que venguem, i en quins casos es farà.

configuracio-impostosUn cop en aquesta secció, a la pestanya “Opcions d’impostos” podrem definir si introduirem els preus amb impostos o sense, el tipus d’impost que aplicarem en cada enviament, si volem que s’arrodoneixin els preus, si a part dels estàndards hi haurà impostos addicionals, com volem mostrar els preus tant al carret de la compra com en el moment de pagar, si volem posar un text junt amb els preus dels productes en el que s’especifiqui si els imposots estan o no inclosos, i com volem que es visualitzin els preus totals amb impostos, si desglossats o amb un únic total.

opcions-per-definir-els-impostosA dins de l’apartat “Impost” hi ha un altre submenú i caldria anar a la pestanya “Tarifes estàndard” per poder definir els impostos generals aplicats als nostres productes o serveis. Aquí afegint files podem anar especificant els impostos generals dels diferens països en els que veguem els productes, també podem filar més prem i especificar províncies o fins i tot codis postals i ciutats que puguin tenir un impost diferent, com podria ser el cas de Canàries, o Ceuta i Melilla a l’estat espanyol. Després caldrà especificar el % de tarifa aplicable, el nom de l’impost, la prioritat que tindrà per sobre d’altres, si és compost o no, i finalment si s’aplicarà també sobre l’enviament dels prodcutes.

tarifes-estandard-dimpostosAnant a la següents pestanyes del submenú: “Tarifes reduïdes” i “Tarifes zero”, podrem especificar en quins casos d’aplicaran impostos reduïts, o no s’aplicaran impostos. El sistema per poder configurar aquestes modalitats és exactament el mateix que per introduir les tarifes estàndard, caldrà especificar països, provínces, codis postals o ciutats, el % de tarifa, el nom, la prioritat, si són compostos o no i l’enviament.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un cop definits aquests termes, caldrà especificar quin s’utilitzarà en cada cas a l’apartat productes, on trobarem dues caselles: “Estat de l’impost”, on podrem escollir si és imponible, si solament s’aplica a l’enviament, o si no s’aplica. I a “Classe d’impost” marcarem si s’aplicarà la tarifa estàndard, la reduïda o la zero.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply