2021 Delivered to Can Colom https://www.cancolom.com/

Un dels últims projectes en els que hem treballat és la creació d’una nova botiga online per la marca artesanal Can Colom de Cantonigrós, es tracta d’un comerç tradicional i amb molta solera, creat ja fa 64 anys, i dedicat a l’elaboració i venda d’embotits fets de manera artesanal.

Can Colom

La marca volia conservar la seva essència tradicional, ja que des de sempre a Can Colom s’han fet els seus propis embotits, i els han venut directament al taulell de la seva botiga física, situada al C/ Major, 28 de Cantonigrós; per altra banda, la part humana, té un paper clau en aquest establiment, i per això té especial protagonisme la figura de la Dolors, l’ànima i fundadora d’aquest comerç. 

En aquest cas hem creat la web amb wordpress, i a través del plugin woocommerce, hem configurat la part de venda online, que els clients han volgut que fos de dues maneres:

  1. Venda d’embotits: en aquest cas la venda es fa a través d’un formulari de comandes, que hem creat especialment per aquesta botiga online, ja que com que es tracta de productes artesanals, que poden tenir diferent pes, llargada i diàmetre, els hi és complicat de posar un preu a priori, per aquest motiu primer cal fet la comanda, i un cop rebuda es confirma al client i se li envia el cost dels productes.

 

  1. Venda de Lots de productes: aquesta part sí que és plenament de venda online a través de l’ecommerce creat.

La pàgina web, que està feta en dues llengües, també té el seu apartat blog, per tal que es puguin explicar les arrels, l’entorn i l’essència tradicional que envolten i caracteritzen aquest negoci, i que també els permetrà mantenir la web activa i poder treballar el posicionament orgànic i ser presents a google. I finalment també disposa de l’apartat de contacte, per tal que els navegants que tinguin dubtes o preguntes, puguin contactar amb Can Colom per poder resoldre-les.

Des d’aquí volem donar les gràcies a Can Colom per confiar en nosaltres per la realització de la seva botiga online, ha estat un plaer poder treballar amb persones tan amables com les que trobareu en aquest establiment de Cantonigrós de tota la vida!