2018 Delivered to LaVola https://clean-co2.com/

Un dels últims projectes que hem acabat ha estat la renovació i SEO (posicionament orgànic) de la pàgina web de Clean C02, la marca de gestió i compensació de carboni de l’empresa Lavola de Manlleu. La nostra feina ha consistit en reconstruir la web, feta amb wordpress, i crear-la de nou.

El sistema amb el que treballem i amb el que hem fet aquesta web és wordpress, un  dels CMS (Content Management System) més utilitzats del mercat, per la seva gran versatilitat, ja que a partir de les seves plantilles i temes es poden crear pàgines webs completament personalitzades, com és el cas de la web de Clean CO2.

El plugin visual composer, és el que ens ha permès donar forma a cada una de les pàgines i de les seccions d’aquesta web, i ens ha facilitat dissenyar-la i combinar els espais blancs, amb franges de colors per diferenciar diferents explicacions, i també utilitzar imatges, vídeos, i icones per exemplificar gràficament el contingut de la pàgina.

Amb un altre plugin, en aquest cas el wpml, hem pogut fer aquesta web en tres idiomes, català, castellà i anglès, adaptant el contingut, les pàgines, els menús i els widgets a cada llengua.

A la pàgina web de Clean CO2 hi hem mantingut enllaçat el software de la marca, que és l’instrument que permet compensar les emissions de carboni d’organitzacions, i persones; i també el buscador de certificats de compensació.

En aquesta pàgina web també hi hem realitzat una sèrie d’accions tècniques per ajudar a posicionar-la orgànicament en les busques de Google, i hi hem instal·lat un plugin que es diu “Seo by Yoast” que permet treballar paraules clau a cada una de les pàgines, de les entrades i dels projectes de la web.

Des d’aquí us convidem a visitar aquesta nova pàgina web de la marca Clean CO2 de la que estem contents i satisfets!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.