BOTIGA CENTRE NATURAUn dels projectes en els que hem treballat últimament és en la configuració d’un Instagram Shopping per la Centre Natura de Vic, un espai amb més de 25 anys d’experiència, dedicat a la naturopatia i les teràpies complementàries, que va crear una nova botiga online per poder vendre directament els productes que es prescriuen, i que ens va encomanar la tasca d’unir aquest e-commerce al seu instagram i al seu facebook, per poder vendre i etiquetar els productes directament des d’aquestes dues xarxes socials.

L’Instagram Shopping és una de les eines professionals més interessants que ofereix el Metavers de Facebook, ja que permet connectar el contingut que es publica a les xarxes, amb els productes que es venen online, de manera semblant a com s’etiqueten altres perfils o comptes, i això significa més conversions i també més vendes.

Però per poder-ho fer cal que els perfils i comptes de facebook i instagram estiguin perfectament configurats, i també que el Facebook Business Manager estigui correctament creat, els passos per fer-ho són els següents:

  1. Tenir perfil d’empresa.
  2. Tan sols es poden vendre productes físics que compleixin totes les normatives i polítiques de comerç.
  3. Cal que el perfil d’Instagram estigui associat a la Pàgina de facebook.
  4. Cal crear un catàleg de productes al Business Manager de Facebook.
  5. Cal connectar el catàleg del Business Manager al compte d’Instagram Shopping.
  6. Cal que ens aprobin l’ús d’Instagram Shopping, després cal anar a configuració i buscar l’opció “Compres”, després podrem seleccionar el catàleg de productes.
  7. Per etiquetar productes en una foto tan sols caldrà penjar la foto, tocar sobre el producte, buscar el producte al catàleg i associar-lo.

Un cop configurat tot i vinculada la botiga online amb facebook i instagram es pot començar a vendre des d’aquestes dues xarxes, es tracta de dues coses que van completament lligades, perquè els usuaris busquen consells d’estil i idees per anar de compres en aquestes plataformes, sobretot a Instagram, i amb aquesta nova tecnologia ja troben la possibilitat directa de compra, per això és una eina indispensable per a les marques de comerç electrònic.

Des d’aquí donem les gràcies a Centre Natura per la confiança, i us convidem a visitar el seu Instagram Shopping, ja que hi trobareu productes molt interessants i sobretot molt naturals i saludables!