2021 Delivered to LAB Manlleu https://www.instagram.com/p/CWVNVt7KLpY/

Durant el mes de novembre vaig realitzar dos tallers, de dues hores de durada, al LAB de Manlleu, dirigit als comerciants, per explicar com exprimir al màxim les campanyes de Nadal a través de Tik Tok i Reels, ja que per a molts negocis és l’època de l’any en la que hi ha més activitat, és precisament el moment on hi ha més oportunitats de vendre més, i també d’arribar a molta més gent que la resta de l’any.

Cal aprofitar aquest moment per realitzar accions de màrqueting de Nadal que puguin ajudar a ser més visibles, a vendre més i aconseguir nous clients, per això en el primer taller de dues hores, que es va titular “Tips efectius per preparar la teva campanya de Nadal”, es va explicar com preparar bé, i anticipadament la campanya de Nadal, quines estratègies de venda aplicar en cada cas, tècniques efectives per vendre més, i es van veure casos d’èxit, que poden servir d’inspiració per poder preparar futures campanyes.

També hi ha haver un segon taller de dues hores, anomenat “començar a treure el màxim profit a Tik Tok i Instagram Reels”, que estava plenament relacionat amb el primer, ja que aquestes dues xarxes són un molt canal per poder comunicar de forma creativa i original el contingut de les campanyes, ser visibles i poder crear una bona imatge de marca.

Durant aquest taller dedicat a Tik Tok i Reels, vaig explicar com funcionen aquestes noves plataformes en les que triomfa el format vídeo curt, vertical i original, que torna a posar l’entreteniment com a principal ingredient. Vaig destacar especialment el fet que per no quedar-se enrere, Instagram ha creat Reels, una aplicació integrada dins dels Stories, que competeix directament amb TikTok.

Vam parlar de les claus de l’èxit d’aquests dues xarxes socials, vam explicar com són els tipus de vídeos que es viralitzen, com les estan fent servir les empreses i les marques personals, com començar a crear vídeos en aquestes dues plataformes, veient com és l’editor en cada una, i també es van mostrar exemples inspiradors, i casos d’èxit.

Des d’aquí vull donar les gràcies  a totes i tots els que vau participar per la vostra atenció i interacció, sempre és un gran  plaer poder fer coses a Manlleu!