Delivered to Paperdefesta

Des de “Marketing per tu” estem treballant en un nou projecte molt engrescador, estem elaborant el pla estratègic i les eines de mk necessàries per promocionar la marca “Paperdefesta”, dedicada a l’organització, coordinació, i especialment a la decoració feta a mà, de tot tipus d’esdeveniments, com casaments, comunions, batejos, festes d’aniversari, comiats de solter/a. També realitzen aparadorisme, i fan regals personalitzats.

Una dels primers factors per desenvolupar el pla estratègic és fixar-nos en el valor diferencial de la marca, en el cas de “Paperdefesta” la màxima personalització és el que determina la diferencia, el fet de saber que els seus serveis ajuden a crear amb èxit  i de manera totalment personalitzada aquella  festa que un s’ha imaginat i que resulta difícil de portar a terme. A partir d’aquí es proposen diversos missatges de comunicació per poder transmetre de forma efectiva: perquè contractar aquests serveis i no uns altres.

Les característiques del Públic Objectiu, i els passos que segueix per acabar contractant un servei, són decisius per poder guiar al client en les accions de marketing més convenients per poder aconseguir els objectius marcats en el pla estratègic. També fem un anàlisi del sector i de la competència per poder centrar i estructurar correctament totes les eines de marketing necessàries per arribar a les fites proposades.

La part final del pla estratègic consisteix en la proposta detallada de totes les accions i eines de marketing (off-line i on-line) necessàries per aconseguir els objectius quantitatius, que solen ser aconseguir més clients, i qualitatius, normalment centrats en aconseguir el posicionament desitjat per la marca.

Si el client ho desitja nosaltres també coordinem la realització d’aquest pla estratègic, és a dir la creació i el desenvolupament de totes les eines de marketing que hem marcat en el pla estratègic, com la realització de la pàgina web, del bloc, la creació de continguts, les xarxes socials, els enviaments de butlletins digitals, etc.

I com sempre diem, un cop tot està posat en marxa, cal fer un seguiment i un anàlisi per veure si aquest camí proposat fa arribar a la marca al destí final desitjat.