Delivered to Paperdefesta

Sincerament estem molt contents amb la nova web de Paperdefesta, un dels últims treballs que hem realitzat, per una marca dedicada a l’organització personalitzada de tot tipus d’esdeveniments, com casaments, batejos, comunions, festes d’aniversari, sopars temàtics, etc.

Paperdefesta és una marca que transmet elegància, delicadesa, i personalització, ja que la majoria de les decoracions que preparen pels esdeveniments les fan a mà, i de forma completament personalitzada, representen els somnis dels seus clients, per aquest motiu hem intentat que la seva nova pàgina web transmetés en primera instància aquest concepte, és a dir, el seu missatge de comunicació que és:  “Representem els teus somnis”.

La web està feta amb wordpress, un dels sistemes més utilitzats del moments, i que permet un alt grau de personalització. Juntament amb la nostra clienta vam escollir un tema i li hem donat forma a través de les seves pròpies imatges, d’icones gràfiques per facilitar la comprensió, i dels textos que hem redactat per explicar tots els serveis que s’ofereixen.

La part més important d’aquesta web és la home, en la que hi el plantejament “one page”, és  a dir, la informació principal de la pàgina està explicada a la que s’arriba al site, a través de diferents seccions per facilitar la navegació i la comprensió. Hi ha un “slide show” principal de fotos amb titulars on es poden veure tots els serveis que ofereix Paperdefesta.

Al llarg de la home i de la web, s’explica a través de diferents recursos gràfics i d’imatges què es fa, i com es treballa, i al peu de cada pàgina hi ha una secció de contacte, perquè als visitants els hi sigui fàcil establir ràpidament comunicació amb Paperdefesta.

Hi ha una secció bloc en la que es podran explicar i mostrar totes les festes que organitzin, i així poder transmetre d’una forma clara i visual com treballen. La part d’administració de la pàgina web compta amb eines per poder optimitzar-la orgànicament.

Per part nostra hem gaudit molt fent aquesta pàgina, ens encanta l’estètica de la marca, i ha estat un plaer reflectir-la a la web, ara tan sols esperem que compleixi amb el seu objectiu de marketing i que treballi en la direcció correcta!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.