Com començar a crear vídeos a Reels i Tik Tok?

Aquest post el dedicarem a explicar unes recomanacions que et poden ser útils per començar a crear vídeos a Reels i Tik Tok, partint de la base que ja has preparat la teva estratègia de contingut, i que tens clar quins vídeos faràs:

Prepara 10-20 publicacions, les pots guardar a esborranys.

Fes un llistat de hashtags que tinguin a veure amb el teu nínxol i amb la temàtica dels teus vídeos. Realitza diverses llistes diferents de hashtags. Si fas servir sempre els mateixos hashtags pot ser que l’algoritme pensi que ets un bot i et baixi l’exposició.

Fes un llistat de 20 sons que siguin virals. O fins i tot pots crear-ne un de propi! Recorda que han de tenir relació amb el contingut.

✔ Et recomano que els textos que posis al vídeo estiguin a la zona central o lateral esquerre perquè es llegeixin bé.

✔Sempre afegeix música abans de gravar el teu vídeo. La majoria dels sons duren 15, 30, o 60 segons, si el teu vídeo dura més es tallarà. A més, podràs jugar amb el so per fer els talls i transicions.

Revisa els textos i talls de el vídeo perquè una vegada publicat no es pot editar.

Afegeix entre 3-6 hashtags en el teu vídeo per aconseguir més abast.

✔No oblidis afegir una portada al teu vídeo perquè sigui cridaner en el teu feed.

Afegeix crides a l’acció per tenir més possibilitats de comentaris en els teus vídeos.

No cal utilitzar una app externa per penjar vídeos a TikTok o Reels, però si no vols tenir límits creatius és aconsellable fer-ho !!

Pots posar titulars més dinàmics i amb colors que s’assemblen als colors corporatius de la teva marca.

✔Les transicions són més professionals.

Pots reutilitzar vídeos ja creats per crear-ne nous; per exemple, retallant un clip d’un vídeo i ajuntar-lo a un altre de nou, així pots explotar el màxim el teu contingut per reutilitzar de formes diferents.

✔Has pensat en fer-lo servir per instagram stories? Es poden fer crides a l’acció, guiar als teus seguidors a com trobar la teva pàgina web posant fletxes sense que hagin de romandre els 15 segons que dura cada pàgina de stories. És molt més creatiu.

Existeixen nombroses apps de vídeo mòbil gratuïtes per Android i Iphone: Inshot, Videoleap, Capcut

Per cada vídeo pots fer servir 6 hashtags de la següent manera:

???????? 2 hashtags petitsMenys de 100.000 visualitzacions

???????? 2 hashtags mitjans-Mas de 100k i menys de 500 k

???????? 2 hashtags gransMas de 500 k

Cerca comptes del teu nínxol i de la mateixa mida que el teu compte per fer duos o interactuar. Fes-ho regularment!

I el més important, després de preparar passa a l’acció i comença a aplicar la teva estratègia de vídeo màrqueting a Instagram Reels i Tik Tok!

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply