Us presentem la nova web de Marketing per tu

Doncs sí, “acabada de sortir del forn” estem molt contents amb la nova web de Marketing per tu, creada en el marc de les pràctiques que l’estudiant del Grau en Multimèdia de la Universitat de Vic Gerard Reches ha realitzar aquí a “Marketing per tu”. Aquesta era una altra de les experiències que teníem ganes de provar per veure què en podia sortir, i realment el resultat ha estat més que satisfactori, i la prova és la nova web de “Marketing per tu”, pensada per poder mostrar d’una forma més clara i actual tots els serveis que oferim i tot el contingut sobre marketing, comunicació i social media que cada setmana compartim a través del bloc.

nova web

La nova web està creada amb la plataforma wordpress, un sistema que a través d’un panell d’administració permet gestionar els continguts i l’aparença de la web, i el tema que s’ha utilitzat és “The 7.2”, el qual permet afegir seccions tant interessants com el portfoli per mostrar tots els treballs que es van realitzant, la secció testimonial perquè siguin els propis clients qui expressin la seva opinió dels serveis que se’ls hi donen a través de “Marketing per tu”, etc. i també possibilita una gran personalització per adaptar la web a la imatge corporativa de la marca.

La web té una secció per explicar cada un dels serveis que oferim com són el marketing estratègic, el marketing digital, dins del que hi ha les seccions de social media, e-mail marketing, creació de webs i blocs i google AdWords, també un apartat dedicat a la formació i un altre al servei de organització d’esdeveniments i speaker.

La secció bloc hi continuarà sent, ja que ha tingut un paper molt destacat des de l’inici d’aquesta aventura, i de fet és l’eina a través de la qual vam començar a tenir presència on-line, precisament també volem aprofitar aquest post per explicar a tots els nostres seguidors que a partir d’ara podreu seguir llegint totes les nostres publicacions ja a través de la nova web.

I per finalitzar aquest post ens agradaria donar les gràcies a en Gerard per la gran feina feta en aquestes pràctiques, desitjar-te molta sort i esperar tornar a trobar-nos en aquest món on-line!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply