Els botons per crear productes a prestashop

Quan s’obri la pàgina de creació de productes es veuran dos botons a part superior: “Tornar a la llista” i “Ajuda”. A la que s’ompli el camp “nom del producte” apareixeran dos nous botons: “Guardar” i “Guardar i quedar-se”.

desar i seguirGuardar: Aquest guarda qualsevol canvi que s’hagi fet en qualsevol de les dades del
producte actual, i també porta de nou al llistat de productes.

Guardar i quedar-se: Això guarda qualsevol canvi que hagi realitzat en qualsevol de les dades del producte actual, i manté també a la fitxa actual. Això és molt útil quan es vol canviar de pestanya sense perdre els canvis de la fitxa actual, o per veure els seus canvis aplicat immediatament.

Tornar a la llista: Simplement porta de tornada al llistat de productes, sense guardar cap canvi que hagi realitzat en qualsevol de les fitxes
d’aquesta pàgina.

Ajuda: Obre una finestra “pop-up” que conté la documentació de PrestaShop de la pàgina en la que s’està en el moment.

Tan aviat com es guardi el producte, utilitzant els botons “Guardar” o “Guardar i quedar-se” hi haurà més botons addicionals a la pàgina del
producte.

Eliminar aquest producte: Elimina totes les dades del producte actual, incloent les imatges, combinacions, característiques, etc.

Duplicar: Crear una copia exacta del producte actual. Això és molt útil quan es prefereix utilitzar les dades del producte actual com una plantilla per un altre producte nou, així no cal tornar a escriure totes les dades del nou producte. Per exemple, dos productes poden ser molt diferents, però poden compartir les mateixes combinacions, els mateixos transportistes o el mateix proveïdor.

Si cal crear diferents versions d’un mateix producte, degut a la varietat de colors, capacitat, mida, etc., cal crear combinacions pel producte actual en lloc de duplicar-lo X vegades. Cal revisar la pestanya “Combinacions” a la columna esquerra del formulari.

Vista prèvia: Mostra la pàgina del producte actual tal i com la veuran els clients a la botiga. Això és molt útil ja que funciona fins i tot si el
producte està desactivat.

Vendes: Redirigeix a la pàgina “Detalls del producte” del pannell de control d’estadístiques que mostra en una gràfica el nombre de visites i
vendes del producte.

botons

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply