Com treballar l’estratègia de links de la teva web?

En aquest post explicarem com treballar l’estratègia de links de la teva web, tenint en compte que la majoria dels enllaços cap al teu lloc web arribaran gradualment a mesura que la gent descobreixi el teu contingut mitjançant cerques o altres fonts i enllacin la teva pàgina, si augmentes el nombre d’enllaços entrants amb la intenció d’afegir valor a la teva web, Google entén que vulguis donar a conèixer tot l’esforç que has posat en el teu contingut. La promoció efectiva de nou contingut té com a conseqüència una més ràpida difusió de la teva feina cap a aquells que estiguin interessats en el tema.

Per donar a conèixer nous serveis o contingut que tinguis en el teu lloc, una molt bona idea és escriure un article sobre això el teu propi bloc. Altres administradors web que segueixen el teu lloc o estan subscrits amb un feed RSS també s’assabentaran. Posar una mica d’esforç en la promoció fora d’Internet pot ser molt profitós també. Per exemple, si tens un lloc web per al teu negoci, assegura’t que l’URL aparegui en les targetes de presentació, la capçalera de les teves cartes, etc. també pots enviar als teus clients butlletins periòdics per donar-los a conèixer nou contingut a la pàgina de la companyia.

Si dirigeixes un negoci d’àmbit local, afegir la informació a Google My Business t’ajudarà a ser més visible, i de fet també es pot utilitzar com una xarxa social més, fent publicacions amb regularitat, de la mateixa manera com també és molt recomanable fer amb la resta de xarxes, ja que s’han construït sobre la base de la interacció entre usuaris, i han permès posar en contacte a gent interessada en certs temes amb contingut rellevant.

També pot ser molt interessant arribar a aquells que estiguin en una comunitat propera a la teva, ja que hi ha moltes probabilitats que hi hagi llocs que parlen dels mateixos temes que tu. Establir vies de comunicació amb aquests llocs sol ser beneficiós. Els temes d’actualitat que apareixen en la teva comunitat poden donar-te idees per escriure contingut o fer un recull de recursos útils.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply